Noul BMW M2 tunat de Manhart: 560 de cai putere și multă fibră de carbon

de Tiberiu Safta
Marti, 25.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de tuning germană Manhart a lansat un pachet nou pentru noua generație BMW M2. Pachetul aduce un motor de 560 de cai putere și o caroserie cu multe elemente din fibră de carbon.

BMW a lansat, recent, noua generație a lui M2. Noul model vine echipat cu un propulsor cu 6 cilindri, de 3.0 litri, twin-turbo și care dezvoltă 460 de cai putere.

Nici nu a trecut mult timp de la momentul lansării și noul M2 a primit, deja, un pachet de tuning creat de Manhart. Așa cum ne-a obișnuit firma de tuning din Germania, pachetul aduce un design și mai agresiv la exterior, vopsit în schema de culori tradiționale, negru cu accente aurii.

Foarte multe elemente aerodinamice, precum spoilerul față, pragurile, noile prize de aer din față și din spate, eleronul și difuzorul spate, sunt confecționate din fibră de carbon. Bineînțeles, jantele Manhart sunt vopsite în culorile caroseriei, într-un negru mat cu accente aurii.

Manhart nu a publicat imagini cu habitaclul, în schimb a oferit detalii despre modificările aduse propulsorului. Același motor, menționat anterior, dezvoltă acum 560 de cai putere și un cuplu de 650 Nm. Tuner-ul german a reușit să obțină mai multă putere de la motor mulțumită unei remapări software și a unei evacuări noi, care amplifică și mai mult sunetul motorului.

Mai mult, în funcție de piața în care este vândut modelul, Manhart pune la dispoziție opțiunea de a elimina filtrele de particule și de a monta o evacuare nouă, precum și catalizatoare noi.

Manhart nu a oferit informații cu privire la performanțele noului model. Inclusiv suspensia a fost ușor modificată. De aici rezultă o gardă la sol mai joasă față de un BMW M2 standard.

Deocamdată, Manhart nu a dezvăluit prețul noului model.

via Manhart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru