Personalizare cu accente sportive: BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru BMW X3 M și X4 M

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini cu gama de accesorii M Performance dedicată noilor X3 M și X4 M. Nemții propun o serie de elemente de caroserie și accesorii de interior cu design inspirat de cele din motorsport.

La începutul acestui an, BMW a publicat primele imagini și detalii referioare la noile X3 M și X4 M. SUV-urile de performanță pregătite de constructorul german sunt echipate cu motorul pe benzină de 3.0 litri capabil să ofere 480 de cai putere (510 CP în cazul versiunilor Competition) și 600 Nm.

Acum, oficialii bavarezi lansează o gamă de accesorii M Performance pentru cele două SUV-uri de performanță. Aceasta include o serie de elemente de exterior și accesorii de interior inspirate din cele utilizate de nemți în sporturile cu motor.

La nivel exterior, gama M Performance dedicată celor două SUV-uri de performanță include elemente fabricate din fibră de carbon sau dintr-un material plastic de culoare neagră. Gama de exterior include accesorii speciale pentru spoilere, o ramă nouă pentru grila frontală, aripioare modificate pentru prizele de aer și o aripă spate restilizată. De asemenea, clienții vor putea aplica logo-ul M Performance la nivelul aripilor, dar și o gamă variată de lumini de întâmpinare amplasate la nivelul oglinzilor laterale.

Pentru interior, bavarezii propun volanul îmbrăcat în Alcantara M Performance Pro care include și zone din fibră de carbon.

Padelele pentru schimbarea treptelor de viteză sunt și ele fabricate din fibră de carbon. Același material a fost folosit pentru realizarea unor accente speciale dedicate selectorului de viteze, dar și pentru noile praguri. Logo-ul M Performance poate fi găsit acum atât pe covorașele noi, cât și pe pragurile laterale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru