Pachete M Performance pentru noile BMW Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring: elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior

de Cornel Șocariciu
Marti, 25.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini și detalii cu noile pachete de accesorii M Performance dedicate modelelor Seria 3 Touring și Seria 8 Gran Coupe. Constructorul german propune atât accesorii de caroserie, cât și elemente noi pentru interior.

În urmă cu doar câteva zile, BMW a prezentat noua generație Seria 3 Touring și proaspătul Seria 8 Gran Coupe. Acum, constructorul german anunță lansarea gamei de accesorii M Performance pentru cele două modele amintite anterior.

La fel ca până acum, toate elementele care fac parte din pachetul pregătit de nemți au fost inspirate din accesoriile utilizate de constructorul german în motorsport.

Pentru BMW Seria 3 Touring, BMW a pregătit un pachet exterior care include praguri laterale noi, un difuzor spate restilizat, o aripă spate generoasă și carcase noi pentru oglinzile laterale. Pentru a completa pachetul exterior, BMW propune jante Double Spoke Styling 796 cu diametrul de 18 inch. La interior, clienții care vor alege accesoriile M Performance vor putea opta pentru un volan sport îmbrăcat în Alcantara, padele pentru schimbarea treptelor de viteză din fibră de carbon și covorașe speciale. În plus, constructorul german propune și lumini de întâmpinare atent ascunse în carcasele oglinzilor.

Pentru noul BMW Seria 8 Gran Coupe, constructorul german propune o grilă frontală complet neagră, prize de aer cu rame noi și carcase din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare.

Pe lista de accesorii, M Performance a inclus și jante de 20 de inch în versiunile Multi-Spoke 732 M sau Multi-Spoke 763 M. În funcție de alegerea făcută, acestea vor fi disponibile în nuanțele Night Golf sau Frozen Gold. De asemenea, clienții vor putea opta și pentru un sistem de frânare îmbunătățit care integrează discuri cu diametrul de 370 de mm pe puntea față, respectiv 345 de mm pe puntea spate.

Și în cazul lui Seria 8 Gran Coupe, în gama de accesorii M Performance clienții vor putea găsi volanul sport îmbrăcat în Alcantara și garnisit cu câteva zone din fibră de carbon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru