Seria 8 gran coupe

Joi, 17 Februarie 2022 | Modele noi

Un nou Art Car BMW: ediția specială THE 8 X JEFF KOONS, disponibilă și în România

BMW prezintă noul Seria 8 X Jeff Koons, o ediție specială primită de vârful de gamă al producătorului din Munchen. Aceasta a fost dezvoltată în colaborare cu artistul american Jeff Koons, va fi replicată în doar 99 de exemplare la nivel global, și poate fi comandată și în România.
Sambata, 20 Martie 2021 | Modele noi

Alpina lansează noul B8 Gran Coupe în 24 martie. Va avea în jur de 600 de cai putere

Compania germană a anunțat că lansează noul B8 Gran Coupe în 24 martie. Aceasta va fi o variantă îmbunătățită a modelului Seria 8 Gran Coupe și va fi bazată, cel mai probabil, pe versiunea 850i.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

Ediție specială pentru gama BMW Seria 8: nemții lansează Golden Thunder Edition cu elemente aurii de caroserie

BMW a lansat ediția specială Seria 8 Golden Thunder. Seria va fi disponibilă pe toate versiunile de caroserie și propune accesorii de caroserie și elemente de interior vopsite în auriu.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Intern

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a ajuns în România: modelul producătorului german pornește de la 93.000 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru noul Seria 8 Gran Coupe. Pe piața din România, versiunea 840i cu motor pe benzină de 340 CP pornește de la 93.000 de euro.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru noile BMW Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring: elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior

BMW a publicat primele imagini și detalii cu noile pachete de accesorii M Performance dedicate modelelor Seria 3 Touring și Seria 8 Gran Coupe. Constructorul german propune atât accesorii de caroserie, cât și elemente noi pentru interior.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi

BMW Seria 8 Gran Coupe: versiunea cu patru uși oferă mai mult spațiu pentru pasageri și preia designul și motorizările lui Seria 8 Coupe

BMW a dezvăluit primele fotografii și date tehnice pentru Seria 8 Gran Coupe, o versiune cu patru uși pentru Seria 8 Coupe care oferă mai mult spațiu pentru pasageri și preia designul și motorizările acestuia.
Joi, 13 Iunie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu BMW Seria 8 Gran Coupe au apărut pe internet: noul rival al lui Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera va fi prezentat în iunie

Mai multe imagini cu noul BMW Seria 8 Gran Coupe au apărut pe un forum german cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială a noului rival al lui Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi

Primul teaser video pentru BMW Seria 8 Gran Coupe: modelul producătorului german debutează în această vară

BMW a publicat un teaser video cu viitorul Seria 8 Gran Coupe. Conform primelor informații, modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii iulie.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Modele noi

BMW M8 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring: motor V8 de "peste 600 CP" și tracțiune integrală M xDrive

Viitorul BMW M8 Gran Coupe a fost spionat în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va miza pe același sistem de propulsie pregătit de bavarezi pentru viitorul M8 Coupe: un V8 de 4.4 litri cu "peste 600 CP" și un sistem de tracțiune integrală M xDrive.
Vineri, 03 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de BMW pentru următoarea perioadă: Seria 8 Convertible și Gran Coupe, conceptul iNext și noul Seria 3

BMW a traversat o perioadă aglomerată, iar conform noilor informații, nemții nu vor avea prea multe momente de relaxare în următoarele luni. Spre finalul anului vom vedea conceptul iNext, Seria 3 ar putea debuta la Paris, iar în 2019 vom cunoaște Seria 8 Convertible și Gran Coupe.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

BMW M8 Gran Coupe: prima imagine teaser cu prototipul care debutează la Geneva

BMW a publicat o imagine teaser cu un concept pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform zvonurilor, noul prototip poartă denumirea de M8 Gran Coupe și anunță un nou model de serie.

Tag-uri similare

BMW, Seria 3, BMW Seria 8, Seria 8 Coupe, seria 8 gran coupe, bmw m8 gran coupe, m8 gran coupe, seria 8 convertible, concept inext
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru