Primul teaser video pentru BMW Seria 8 Gran Coupe: modelul producătorului german debutează în această vară

de Cornel Șocariciu
Luni, 27.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un teaser video cu viitorul Seria 8 Gran Coupe. Conform primelor informații, modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii iulie.

La începutul lunii, BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 8 Gran Coupe. Modelul constructorului german va completa familia lui Seria 8, formată în acest moment din versiunile coupe și cabrio.

Conform primelor informații, viitorul Seria 8 Gran Coupe va fi expus în premieră în cadrul evenimentului #NEXTGen desfășurat între 25 și 27 iulie. Ulterior, modelul producătorului bavarez va putea fi admirat de publicul larg în luna septembrie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, BMW a publicat primul teaser video cu Seria 8 Gran Coupe. Clipul oferă mici detalii cu privire la semnătura luminoasă a farurilor, dar și câteva cadre rapide cu forma generală a caroseriei.

Viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe va crește în dimensiuni și va oferi mai mult spațiu pentru toți pasagerii. Așa cum probabil intuiți, gama de motorizări va fi preluată din actuala gamă Seria 8. Astfel, clienții vor avea de ales din două unități pe benzină (3.0 litri cu 340 CP și V8 de 4.4 litri cu 530 CP) și un propulsor diesel (3.0 litri cu 320 CP).

Comentarii (1)

  • hazard
    Daca nu are grila cat o zi de post nu au facut nimic. Acum trebuie sa sochezi prin dezgust ca sa vinzi.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru