Bmw seria 8 gran coupe

Marti, 07 Septembrie 2021 | Modele noi

Un nou Art Car: BMW și artistul Jeff Koons creează o ediție specială pentru Seria 8 Gran Coupe

Constructorul german de automobile lucrează din nou cu artistul Jeff Koons, de această dată pentru o ediție specială a modelului Seria 8 Gran Coupe. Acesta va fi prezentat în luna februarie 2022 și va fi produs într-un număr limitat de exemplare.
Sambata, 20 Martie 2021 | Modele noi

Alpina lansează noul B8 Gran Coupe în 24 martie. Va avea în jur de 600 de cai putere

Compania germană a anunțat că lansează noul B8 Gran Coupe în 24 martie. Aceasta va fi o variantă îmbunătățită a modelului Seria 8 Gran Coupe și va fi bazată, cel mai probabil, pe versiunea 850i.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Industrie

BMW M8 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare: noul model de performanță este produs la uzina din Dingolfing

BMW a anunțat că noul M8 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Dingolfing. Debutul comercial este pregătit pentru luna ianuarie a anului viitor.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Intern

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a ajuns în România: modelul producătorului german pornește de la 93.000 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru noul Seria 8 Gran Coupe. Pe piața din România, versiunea 840i cu motor pe benzină de 340 CP pornește de la 93.000 de euro.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru noile BMW Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring: elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior

BMW a publicat primele imagini și detalii cu noile pachete de accesorii M Performance dedicate modelelor Seria 3 Touring și Seria 8 Gran Coupe. Constructorul german propune atât accesorii de caroserie, cât și elemente noi pentru interior.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi

BMW Seria 8 Gran Coupe: versiunea cu patru uși oferă mai mult spațiu pentru pasageri și preia designul și motorizările lui Seria 8 Coupe

BMW a dezvăluit primele fotografii și date tehnice pentru Seria 8 Gran Coupe, o versiune cu patru uși pentru Seria 8 Coupe care oferă mai mult spațiu pentru pasageri și preia designul și motorizările acestuia.
Joi, 13 Iunie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu BMW Seria 8 Gran Coupe au apărut pe internet: noul rival al lui Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera va fi prezentat în iunie

Mai multe imagini cu noul BMW Seria 8 Gran Coupe au apărut pe un forum german cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială a noului rival al lui Mercedes-Benz CLS și Porsche Panamera.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi

Primul teaser video pentru BMW Seria 8 Gran Coupe: modelul producătorului german debutează în această vară

BMW a publicat un teaser video cu viitorul Seria 8 Gran Coupe. Conform primelor informații, modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii iulie.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Modele noi

BMW M8 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring: motor V8 de "peste 600 CP" și tracțiune integrală M xDrive

Viitorul BMW M8 Gran Coupe a fost spionat în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va miza pe același sistem de propulsie pregătit de bavarezi pentru viitorul M8 Coupe: un V8 de 4.4 litri cu "peste 600 CP" și un sistem de tracțiune integrală M xDrive.

Tag-uri similare

BMW, BMW M8, seria 8 gran coupe, bmw seria 8 gran coupe, bmw m8 gran coupe, m8 gran coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru