Alpina lansează noul B8 Gran Coupe în 24 martie. Va avea în jur de 600 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Sambata, 20.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană a anunțat că lansează noul B8 Gran Coupe în 24 martie. Aceasta va fi o variantă îmbunătățită a modelului Seria 8 Gran Coupe și va fi bazată, cel mai probabil, pe versiunea 850i.

După BMW X7, nemții de la Alpina se pregătesc să lanseze o nouă variantă îmbunătățită a unui model din portofoliul constructorului din Munchen. Este vorba despre Seria 8 Gran Coupe, care va fi cunoscut sub denumirea de B8 Gran Coupe.

Prototipurile au fost surprinse de mai multe în teste, inclusiv pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Debutul oficial este programat pentru 24 martie.

Din punct de vedere estetic, noul B8 Gran Coupe va fi transformat în bine cunoscutul stil Alpina. Jantele spițate și o grafică specifică vor face, cu siguranță, parte din pachet.

Cel mai probabil, sedanul cu alură de coupe va fi bazat pe versiunea 850i Gran Coupe, așa că sub capotă vom regăsi un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri.

Desigur, acesta va dezvolta mai mulți cai putere, undeva în jurul a 600. Alpina va recalibra suspensia, pentru un plus de confort, iar interiorul va suferi și el câteva modificări.

via Alpina

Comentarii (5)

  • varianta imbunatatita ?. daca maresti puterea motorului, si montezi jante mai mari la o masina cu patru usi, o faci mai exclusivista ,dar nu neaparat mai buna.
    14 2
  • Marian
    Sa vedem daca merge bine la drifturi pe trecerile de pietoni ca seria 6:
    https://youtu.be/oEA2LvcoV8Y
    Daca nu face cel putin la fel de mult fum, e slab.
    3 16
  • @Marian
    Mai ia mai Fanele pana nu mai poti
    https://www.youtube.com/watch?v=01GSt6lvdA8
    13 2
  • @@Marian
    lasa-l ca el cu Matizul lui nu poate face asta desi ar vrea si plange acum.
    13 2
  • Marian
    Dar ii stiu demult pe cei doi retarzi care fac drift pe drumurile publice.
    BMW asta promoveaza pe circuit teoretic, dar se gasesc multi handicapati sa faca asa pe strazi.
    Sunt multi desi inexorabil nu-i vede.
    Eu nu imi permit sa fac asa ceva cu orice masina as avea, eu judec spre deosebire de astia cu BMW, care trebuie ei sa arate tuturor cat de buni soferi sunt. In realitate sunt niste retarzi care pun in pericol circulatia.
    3 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru