Premierele pregătite de BMW pentru următoarea perioadă: Seria 8 Convertible și Gran Coupe, conceptul iNext și noul Seria 3

de Cornel Șocariciu
Vineri, 03.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a traversat o perioadă aglomerată, iar conform noilor informații, nemții nu vor avea prea multe momente de relaxare în următoarele luni. Spre finalul anului vom vedea conceptul iNext, Seria 3 ar putea debuta la Paris, iar în 2019 vom cunoaște Seria 8 Convertible și Gran Coupe.

Ultimele luni au fost aglomerate pentru BMW. Nemții au venit pe piață cu X4, X5, M2 Competition, M5 Competition și Seria 8 Coupe. În cadrul unei conferințe, Harald Kruger, președintele consiliului de administrație al BMW, a prezentat planurile pentru următoarele luni. Iar fanii constructorului german au motive de bucurie.

În perioada următoare, BMW pregătește prezentarea noului concept iNext. "Pentru prima oară, combinăm toate tehnologiile cheie pentru mobilitate într-un singur vehicul. iNext este complet electric, complet conectat și oferă un nivel înalt de condus autonom", a explicat Harald Kruger în urmă cu câteva luni. BMW Z4 ar urma să fie prezentat în luna august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, iar SUV-ul X7 este tot mai aproape de versiunea de serie.

Pentru 2019, BMW a pus pe lista premierelor noile Seria 8 Convertible și Seria 8 Gran Coupe, modele care vor primi și versiuni M. BMW Seria 8 Coupe (foto), prima versiune de caroserie din noua gamă, poate fi deja comandat și pe piața din România.

Pentru moment, clienții pot alege doar versiunea 840d xDrive Coupe echipată cu motorul diesel de 3.0 litri și 320 CP. Prețul de pornire este de 102.400 de euro.

De asemenea, anul viitor, constructorul german va lansa noua generație X6, Seria 7 facelift, noul Seria 1 și, conform unor surse apropiate, versiuni M pentru X3 și X4.

Nu trebuie să uităm nici de noua generație BMW Seria 3. Aceleași voci spun că modelul ar putea fi prezentat în luna octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru