BMW a prezentat pachetul M Performance pentru Seria 4 Coupe

de Mircea Meșter
Vineri, 16.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă te-ai îndrăgostit de noul M4 Coupe Concept, dar nu vrei să aștepți până la anul pentru unul, BMW îți pune la dispoziție pachetul M Performance, care îți va transforma noul tău Seria 4 diesel de 184 CP într-un pseudo-M4. Estetic și tehnic.

Esential 34 de cai putere în plus primește prin M Performance Power Kit versiunea 435i Coupe. Aceasta atinge acum 340 CP.
BMW a publicat azi dimineață fotografiile oficiale ale noului M4 Coupe în versiune concept, iar fanii hardcore ai mărcii așteaptă deja cu nerăbdare momentul în care vor putea admira liniile sportivei BMW într-un showroom al mărcii. Până atunci, însă, marca bavareză a publicat detalii și fotografii cu subansamblele și elementele de design din gama M Performance dedicate versunilor "normale" ale lui Seria 4 Coupe, astfel că toți cei care își doresc să apeleze mai repede la look-ul agresiv al lui M4 pot s-o facă fără probleme prin adaptarea mașinii pe care o comandă, fie că ea are motorul diesel de intrare în gamă (disponibil pe 420d) sau motorul pe benzină de pe 435i.

Apropo de aceste versiuni de motorizare, ele pot fi modificate apelând la tratamentul M Performance Power Kit, astfel că 420d trece de la 184 la 200 CP, versiunea 435i ajunge de la 306 la 340 de cai putere. Cuplul motor crește și el pentru ambele motorizări: de la 380 la 420 Nm pentru motorul diesel și de la 400 la 450 pentru cel mai puternic motor pe benzină disponibil pe Seria 4.

Pentru a completa opera tehnică disponibilă prin kitul M Performance, inginerii bavarezi plusează cu un diferențial cu alunecare limitată, suspensii sportive M și cu frâne special destinate modelelor sport care vin cu etriere vopsite în roșu, galben sau portocaliu.

Printre piesele care pot fi comandate prin pachetul M Performance se numără spoilerul agresiv cu prize de aer de dimensiuni mari în zonele laterale, țevile de eșapament cromate situate la stânga și dreapta difuzorului posterior de aer, jante de 20 de inch disponibile în două versiuni de design, grilă vopsită în negru pe "rinichii" frontali eterni ai modelelor BMW, decupaje în aripile laterale și fibră de carbon pe spoiler și pe oglinzile laterale. 

La interior, pachetul M Performance disponibil pentru Seria 4 Coupe include un volan sport cu zona superioară transformată în indicator de turație printr-un display incorporat, mânere din carbon pentru levierul cutiei și al frânei de mână, pedalier sport din aluminiu și, bineînțeles, inscripții "M" care îi vor băga în ceață pe prietenii care nu vor înțelege de ce dieselul de 200 de cai putere pe care l-ai comandat pare un M4.

via BMW

Comentarii (2)

  • nu atinge 450 de cai
    ati scris gresit sus in partea stanga
    1 4
  • e vorba de cuplu ,omule.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru