OFICIAL: BMW confirmă data lansării noului M3 Touring

de Tiberiu Safta
Marti, 07.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat, oficial, data și locul lansării mult așteptatului model de performanță M3 Touring. Noul model va fi dezvăluit în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, în 23 iunie.

După o serie de imagini și clipuri teaser, precum și fotografii cu noul model camuflat, BMW confirmă, astăzi, data și locul lansării al celui mai anticipat model al său din acest an. Este vorba despre noul M3 Touring, varianta break a modelului de performanță M3. Astfel, este pentru prima dată în istoria mărcii bavareze când M3 primește o variantă break, iar lansarea noului model coincide cu aniversarea a 50 de ani de existență a diviziei de performanță BMW M.

Noul BMW M3 Touring va fi dezvăluit în 23 iunie, în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, acolo unde modelul va putea fi văzut și în mișcare pe faimosul traseu. Deși BMW nu a confirmat performanțele noului model, știm deja că va avea același motor de 3.0 litri twin-turbo, prezent la M3 sedan. Acesta ar urma să dezvolte 510 cai putere și 650 Nm.

Pentru a marca acest anunț mult așteptat, BMW a oferit și o imagine teaser, cel mai probabil ultima, cu partea din spate a noului model.

Pe lângă M3 Touring, BMW va expune, în cadrul evenimentului, și noile modele recent lansate, precum M4 CSL, i7, i4 și iX M60.

Mai mult, au apărut unele zvonuri că noul M3 Touring ar fi stabilit un timp pe tur de 7 minute și 30 de secunde pe circuitul Nurburgring din Germania. Această informație nu a fost confirmată oficial.

via BMW

Comentarii (1)

  • Prosop
    Mai trebuie și un M4 Gran Coupe și tot segment D de bmw-uri M este gata
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru