Nissan Patrol Nismo, cel mai nou membru al diviziei de performanță

de Bogdan Mirică
Vineri, 09.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan extinde gama produselor sale de performanță Nismo cu un nou model. Este vorba despre Patrol, SUV-ul de mari dimensiuni al japonezilor, echipat acum cu un motor mult mai puternic.

Deși europenii mai au de așteptat până când vor vedea noua generație Nissan Patrol pe străzile Bătrânului Continent, clienții cu dare de mână din Orientul Mijlociu au deja parte și de propuneri sportive.

Odată cu lansarea diviziei sportive Nismo pe piața orientală, Nissan a decis să tenteze pasionații de adrenalină cu o versiune de performanță a actualului Patrol. Așadar, după ce am văzut, GT-R Nismo, 370Z Nismo și Juke Nismo, acum avem parte de noul Nissan Patrol Nismo, un monstru destinat, cel puțin pentru moment, exclusiv pieței din această zonă a globului.

Esential 434 de cai putere oferă noul Nissan Patrol Nismo.
560 de Nm este cuplul motor oferit de Patrol Nismo.
Sub capota celui mai mare reprezentant al gamei Nismo se va ascunde un motor V8 de 5.6 litri, capabil să dezvolte 434 de cai putere și un cuplu motor de 560 Nm. Asta înseamnă ceva mai multă putere decât ceea ce promitea versiunea standard.

Cum era și normal, Nismo promite modificări și la nivelul suspensiei, furnizată acum de Bilstein și capabilă să rigidizeze situația pentru un SUV care depășește ușor două tone.

Și pentru a sugera ceea ce se ascunde sub capotă, divizia Nismo a operat și o serie de modificări aerodinamice, care includ, printre altele, extensii pentru spoilerul față, un deflector posterior, un spoiler montat deasupra hayonului și un set de jante de 22 de inch.

Comentarii (9)

  • intr-un mod mai ciudat... arata misto
    7 3
  • Fane Clopotaru'
    Asta e garsoniera Nismo :)
    4 4
  • Marius
    Ce uratenie!
    4 15
  • Tot respectul pt. Nisan, prin curajul de care da dovada. M-am saturat de ,,jepuri'' cu motoare de 1.2, 1.4 etc. Da tata; asta e un motor de masina nu de feon!!!! N-am bani , dar mi-as lua-o. Macar pt. mesajul pe care il transmite; SE MAI FAC SI MASINI AZI! Sper sa nu coste cat un Range Rover Vogue....
    19 5
  • Absolut superba demonstratia de forta! O masina legendara ce merita tot respectul. Ma intreb daca mai are rezervoarele de 140 de litri...
    16 0
  • Platforma GL Mercedes
    1 5
  • claudiu
    Super tare masina !

    @bob
    Platforma e Nissan 100% cu o traditie de peste 60 de ani si cu siguranta va ramane asa si peste alti 60 ani.Mai foloseste-ti creierul din cand in cand
    8 0
  • Deși a fost privit în prima fază ca un proiect atipic, parteneriatul dintre Renault-Nissan și Daimler continuă să aibă rezultate considerate excelente de ambele părți după șase ani de colaborare.
    Folosind platforme identice.
    0 1
  • claudiu
    @bob
    De acord, dar de la a spune asta, pana la ataca o legenda e cale lunga.
    Speculatiile tale (pentru ca asta sunt: niste speculatii) n-au niciun suport. Ai inteles prost principiile colaborarii. Nici macar cei mai trazniti jurnalisti auto n-au dat de inteles asemenea aberatii referitoare la Patrol.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru