Nissan Micra primește actualizări pentru 2021: subcompacta va fi disponibilă cu nivelurile de echipare N-Sport și N-Design

de Daniel Popescu
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan Micra va fi disponibilă cu noile niveluri de echipare N-Sport și N-Design, iar motorul de un litru și 100 de cai putere a fost actualizat pentru a respecta noile norme de poluare de la 1 ianuarie.

Nissan a anunțat luni că a actualizat Micra pentru a respecta noile norme de poluare care vor intra în vigoare începând din 1 ianuarie 2021.

Din acest punct de vedere, principala noutate este că motorul IG-T de un litru și 100 de cai putere respectă acum noile norme Euro 6d și oferă un consum mai mic și emisii mai scăzute.

Constructorul japonez nu menționează însă explicit dacă aceasta omologare a avut sau nu ca efect și o schimbare a numărului de cai putere disponibili.

De asemenea, Nissan a anunțat și o reconfigurare a nivelurilor de echipare disponibile pentru Micra. Astfel, în gamă vor rămâne nivelurile de echipare Visia, Acenta și Tekna, în timp ce N-Connecta a fost eliminat.

În schimb, nivelul de echipare N-Sport, introdus temporar la începutul anului trecut, devine acum permanent. N-Sport oferă finisaj negru lucios pentru barele de protecție față și spate, capace negre pentru oglinzi, jante negre din aliaj de 17 inch și proiectoare de ceață și faruri LED standard.

La interior, acest nivel include scaune cu inserții de Alcantara care oferă un confort sporit la drum lung.

De asemenea, clienții vor putea alege în premieră nivelul de echipare N-Design.

Principalul avantaj este că posibilitatea de a personaliza părțile din față și spate în nuanțele Gloss Black sau Chrome, la care se adaugă jantele de 16 inch disponibile standard.

La interior, scaunele au tapițerie negră cu elemente gri, dar clienții pot alege și interiorul Energy Orange pentru un plus de culoare.

Nu în ultimul rând, Nissan menționează că, începând de la nivelul de echipare Visia, Micra este echipat cu sistemele Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control și Intelligent Trace Control, în timp ce o serie de sisteme precum High Beam Assist, Intelligent Lane Intervention, Traffic Sign Recognition și Intelligent Forward Emergency Braking sunt disponibile în cadrul pachetului Safety.

Nissan Micra va fi primul model Nissan care va fi produs într-o uzină Renault, ca parte a noilor acorduri semnate în cadrul Alianței.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru