Platforma

Duminica, 27 Martie 2022 | Industrie

Oficial: Viitoarea generație Mazda 6 nu va avea roți motrice spate

Zvonuri privind dezvoltarea unei noi arhitecturi cu propulsie spate și motoare cu șase cilindri în linie pentru viitorul model Mazda 6 au circulat încă din 2018. Din păcate, săptămâna aceasta am primit confirmarea oficială ca următoarea Mazda 6 va rămâne un model cu tracțiune față.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Industrie

Skoda a lansat o platformă de car-sharing pentru studenți: proiectul Uniqway va fi testat inițial în Praga

Skoda se laudă cu prima platformă europeană de car-sharing destinată studenților. Proiectul Uniqway va fi testat inițial cu ajutorul a 3 universități din Praga. Studenții vor putea închiria mașinile Skoda în schimbul unui tarif de circa 1.15 euro pe oră, plus 19 eurocenți la fiecare kilometru. Costurile sunt programate să scadă la distanțe mai mari sau la închiriere pe mai multe zile.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea ca noua platformă MEB să fie folosită și de rivali: “Sperăm să devină un standard nu doar pentru grupul VW”

Platforma modulară MEB, dedicată mașinilor electrice din Grupul Volkswagen, ar putea fi împrumutată și altor companii rivale. În acest sens, nemții poartă negocieri avansate cu alți competitori și speră ca MEB “să devină un standard nu doar pentru grupul VW”.
Marti, 10 Iulie 2018 | Industrie

Seat anunță intrarea pe piața din China: spaniolii vor lucra cu Volkswagen la o platformă pentru mașini electrice

Seat va intra pe piața din China, acolo unde va colabora cu Volkswagen și compania locală JAC. Cei trei constructori vor dezvolta împreună o platformă pentru mașini electrice, precum și noi tehnologii pentru vehiculele autonome.
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Economic

Opel și folosirea platformelor PSA: “Costurile noastre cu dezvoltarea vor scădea cu până la 50%”

Opel va economisi până la jumătate din banii pe care i-ar fi folosit pentru dezvoltarea unor noi modele, odată cu trecerea la platformele grupului Peugeot-Citroen (PSA). Potrivit Opel, platforma pe care este construit un model nou reprezintă undeva la 60% din costurile de producție.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Infiniti va dezvolta o platformă nouă pentru vehicule electrice: proiectul are la bază conceptul Q Inspiration

Infiniti a anunțat că lucrează la dezvoltarea unei noi platforme pentru viitoarele sale modele electrice. Japonezii susțin că prototipul Infiniti Q Inspiration va sta la baza proiectului.
Luni, 12 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Efort comun: Porsche și Audi speră că noua lor platformă va reduce semnificativ costurile cu dezvoltarea mașinilor electrice

Colaborarea dintre Porsche și Audi pentru o platformă care să permită construcția unor viitoare mașini electrice va permite scăderea semnificativă a costurilor cu dezvoltarea, potrivit șefilor celor două companii.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche va dezvolta o platformă pentru supercaruri electrice: arhitectura ar putea fi folosită de Audi și Lamborghini

Porsche a anunțat că va dezvolta o platformă pentru supercaruri electrice, existând posibilitatea ca noua arhitectură să fie împărtășită cu “frații” din grupul Volkswagen, respectiv Audi și Lamborghini.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Modele noi

Audi și Porsche vor dezvolta împreună platforma unor mașini electrice și autonome programate în 2025

Audi și Porsche au anunțat semnarea unui parteneriat care prevede dezvoltarea unei arhitecturi comune. Aceasta ar urma să suporte electrificarea și tehnologiile necesare rulării autonome.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bentley va folosi platforma viitorului Panamera pentru noua generație Continental

Faptul că Bentley și Porsche conviețuiesc sub protecția aceluiași părinte, Volkswagen, ajută ambele companii să reducă unele costuri. Tocmai din acest considerent viitoarele Bentley Continental și Porsche Panamera vor avea aceeași platformă.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Noul Nissan Micra si-a facut debutul la Geneva

Noua generatie a lui Nissan Micra si-a facut debutul astazi in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta va fi disponibil in Europa incepand cu toamna acestui an.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Modele noi

Viitorul Chevrolet Aveo va utiliza platforma lui Opel Corsa

Desi GM va folosi platforma actualului Opel Corsa pentru noul Chevrolet Aveo, americanii sunt convinsi ca vor reusi sa dezvolte un model cu un comportament complet diferit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 20 Decembrie 2009 | Modele noi

Nissan ar putea reintroduce modelul 240SX

Presa internationala sustine ca Nissan ar putea reincepe productia lui 240SX. Noul model va fi lansat la sfarsitul anului 2011.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Tehnologie

Saab: "Viitorul 9-3 nu se va baza pe o platforma GM"

Constructorul suedez Saab ar putea sa nu mai apeleze la ajutorul celor de la General Motors pentru producerea viitoarei generatii a modelului Saab 9-3.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un coupe ieftin, rival pentru Audi A5

Jaguar se gandeste sa lanseze in anii urmatori un coupe mai ieftin, capabil sa rivalizeze cu Audi A5 si varianta asemanatoare a lui BMW Seria3.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

Platforma lui Porsche Panamera va fi folosita si pentru alte modele din grupul VAG

Sasiul lui Porsche Panamera ar putea fi folosit si de alte modele din grupul VAG, in conditiile in care acesta este potrivit pentru aplicatia respectiva.
Luni, 31 August 2009 | Industrie

BMW este interesat de platforma noului Toyota IQ

BMW isi doreste un parteneriat cu Toyota. Nemtii vor sa beneficieze de platforma micului IQ pentru dezvoltarea unui mostenitor al modelului Isetta.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Al treilea teaser al viitorului Honda Accord Crosstour

Honda a publicat astazi inca un teaser al viitorului model Accord Crosstour, asteptat sa debuteze oficial in data de 1 septembrie.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Modele noi

Primele informatii si teasere ale noului model electric Nissan

Nissan va dezvalui pe 2 august la Yokohama un model complet electric, capabil sa ofere 107 cai putere si 280 Nm.
Marti, 28 Iulie 2009 | Industrie

Alfa Romeo nu va vinde MiTo in Statele Unite

Alfa Romeo a declarat ca modelul MiTo nu va fi introdus pe piata din Statele Unite, hatchback-ul adresandu-se unei nisei care inca nu s-a dezvoltat suficient.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Fiat, Honda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru