Infiniti va dezvolta o platformă nouă pentru vehicule electrice: proiectul are la bază conceptul Q Inspiration

de Petre Barac
Marti, 24.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a anunțat că lucrează la dezvoltarea unei noi platforme pentru viitoarele sale modele electrice. Japonezii susțin că prototipul Infiniti Q Inspiration va sta la baza proiectului.

La începutul acestui an, Infiniti a prezentat un exercițiu de design sub forma conceptului Q Inspiration, prototip desenat de Karim Habib, fostul designer-sef al celor de la BMW.

Ideea japonezilor a fost ca Infiniti Q Inspiration (foto) să constituie un punct de plecare într-un proiect major, acela de a dezvolta o platformă nouă pentru viitoarele modele electrice ale companiei.

Până în 2025, Infiniti vrea ca 50% din vânzările sale să fie asigurate de mașini electrice sau hibride. Primul model Infiniti de pe viitoarea platformă ar urma să fie construit în China și lansat în anul 2021.

“Infiniti dezvoltă o nouă platformă pentru vehiculele electrice, inspirată de conceptul Q Inspiration, ce arată o nouă linie de design pentru era mașinilor autonome și electrificate,a declarat președintele Infiniti, Roland Krueger.

Japonezii au mai anunțat recent că vor să construiască 5 modele noi în următorii 5 cinci ani în China, cea mai mare piață auto din lume.

Via Insideevs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru