Feedback

Japonezii atacă China: Infiniti vrea să construiască 5 modele noi în 5 ani pe cea mai mare piață auto din lume

Publicat Vineri, 20.04.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Japonezii atacă China: Infiniti vrea să construiască 5 modele noi în 5 ani pe cea mai mare piață auto din lume - Poza 1
Infiniti a anunțat că vrea să construiască 5 modele noi în următorii 5 cinci ani în China, cea mai mare piață auto din lume. Primul dintre ele va fi SUV-ul QX50.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
China este cea mai mare piață de desfacere pentru constructorii auto, motiv pentru care majoritatea brandurilor au planuri bine puse la punct pentru a aborda clienții asiatici.

Subliniind importanța pieței chineze, cei de la Infiniti au anunțat că vor să construiască acolo 5 modele noi în următorii 5 ani. Primul dintre ele va fi SUV-ul QX50.

În următorii 5 ani, vrem să construim 5 modele noi în China și să ne triplăm vânzările pe piața cu cea mai rapidă creștere la nivel global. Planul nostru este ca, până în 2025, mai mult de 50% din mașinile pe care le vindem în China să fie electrificate, a declarat Roland Krueger, președintele Infiniti.

Anul trecut, brandul Infiniti al celor de la Nissan a vândut în China circa 48.000 de mașini, cu 16% mai multe decât în 2016.

Via Infiniti


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru