Usain Bolt recidivează: a distrus un alt BMW M3

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.06.2012
BMW M3 este o maşină problemă pentru jamaicanul Usain Bolt. Cel puţin dacă judecăm după ultimele două accidente ale atletului, petrecute la volanul aceluiaşi model: versiunea de performanţă a coupe-ului german.

Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, are ceva probleme cu strunirea maşinilor puternice. Campionul mondial şi olimpic, care îşi va apăra titlul vara aceasta la Londra în proba de 100 de metri, a reuşit să distrugă o nouă maşină sportivă.

Şi de această dată, este vorba tot despre un BMW M3. Din fericire, accidentul recent nu a fost atât de serios ca cel anterior, petrecut în urmă cu trei ani, iar Bolt a scăpat nevătămat.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa, în Jamaica. Alergătorul se întorcea de la o petrecere împreună cu prietenul său Asafa Powell, convocat şi el în lotul olimpic de atletism, rival al lui Bolt în cursa de 100 de metri.

Deşi coupe-ul bavarez va avea nevoie de o perioadă petrecută în service, Bolt nu va rămâne pieton. În garajul său se mai află un Nissan GT-R, model pe care atletul jamaican a acceptat să îl promoveze recent.

via l motorauthority

Comentarii (13)

  • mai degraba jamaicanul este o problema si nu masina....un fel de "bate saua sa inteleaga iapa"

    oricum nu mi se pare subiect de articol, individul e ca orice muritor de rand cu potential financiar ce isi distruge masinile. Asa, si?
    21 3
  • zarnesteanu
    E clar ca BMW nu-l suporta de nici o "culoare".

    Asocierea cu nissan ge-te-re mi se pare mult mai potrivita pentru el.
    19 7
  • Ce te astepti de la un somalez din asta, care stie sa fuga ca ,,inteligentu" si primeste bani, este clar ca neuronu lui nu il ajuta la nimic.
    16 14
  • La pocnit, in nici un caz "distrus". Ce titluri de cancan prost.
    14 11
  • chuck norris
    v-am zis io ca asta-i prost
    11 8
  • @ Scorpyon VAG
    Ai dat din nou cu batul in balta. Tu crezi ca el s-a nascut alergand? Sau ca a castigat la lotto o pereche de plamani si picioare? Pe principiul asta si Ian Thorpe inoata ca "intelectualul" si Lance Armstrong pedaleaza ca "desteptul". Stai linistit ca, spre deosebire de majoritatea celor ce-si permit asa masini, el chiar a muncit pentru ele.
    17 12
  • Masinile cu cai multi ar trebui sa fie lasate doar pe circuite. Strazile sunt pentru oameni normali care vor sa se deplaseze, nu sa faca curse. Din pacate bolizii ajung pe mana unora fara prea multa minte si se intampla ceea ce se vede. Mai mult de atat, din ce in ce mai multe firme fac masini de serie cu cat mai multi cai putere. Pentru ce ???
    10 8
  • andrei
    Lovitura asta nu se poate compara cu distrugere unei masini de sport, iar ati dat de bara cu titlul... sincer asta se repara intr-o saptamana chiar daca faci toate verifacarile posibile si disponibile la service
    3 5
  • andrei
    andrei -> fiecare marca incearca sa-si faca un sau mai multe modele exclusiviste pentru oameni mai "bogati" decat oamenii de rand, iar momentan statisticiile arata ca masiniile scumpe trec mai bine decat masiniile low-cost, pentru ca cine nu a avut bani pana 2007 nu o sa aiba nici in 2012 din munca fara sa castige la lotto sau sa mosteneasca ceva...
    4 1
  • @Hadouken
    scuze, ti-am dat dislike din greseala :) sa se considere like adica thumbs-up.
    sunt de acord cu tine: omul chiar ”alearga” pentru banii lui. @ScorpyonVAG: stai linistit prietene ca desi tie si poate multor altora li se pare extrem de simplu, adevarul e ca pentru asemenea performante nu e suficient sa ai niste picioare lungi si plamani de extraterestru. In spatele rezultatelor sta o munca indelungata, multa tehnica si muulta stiinta: studii biometrice, biomecanica, nutritie, etc. Fiindca modul cum alearga, cat ridica genunchii, cum tine degetele de la picioare, pozitia corpului si alti zeci de factori la care tu nu te-ai gandi niciodata atunci cand alergi pot castiga acea sutime de secunda care face diferenta intre un campion si alti o mie de anonimi. Da, sigur ca baiatul provine probabil dintr-un mediu unde avea doua optiuni in viata: traficant de coca sau sportiv, sigur ca nu e vreun savant si ca nivelul lui de educatia poarta inca amprenta originii sale, dar asta nu ar trebui sa insemne sa il jignim. A, e altceva faptul ca omul conduce imprudent si ca poate fi un pericol pe strada. Pentru asta sunt de acord ca trebuie criticat si eventual chiar sanctionat conform legii.
    Insa cam asta e cu lumea de azi, mai ales in Romania: toata lumea critica din invidie, mai ales oamenii mediocri, care nu suporta sa recunoasca valoarea in ceilalti oameni. Oricum, cred ca putin il intereseaza pe Bolt parerea unora de pe forumurile din Romania :)
    Iar eu personal prefer unul care isi distruge masina proprie si nu afecteaza pe nimeni sau daca afecteaza e barbat sa recunoasca, decat pe unul cum am avut eu ghinionul sa ma loveasca ieri, un ”respectabil” domn avocat, cu parul alb, care pana nu i-am adus martorul care l-a vazut cand mi-a botit masina nu a recunoscut ca a fost el...Deci valoarea unui om nu sta neaparat in asa zisa ”inteligenta” si nivel de studii, ci in caracter si educatie. Si inca o data spun ca prefer unul care stie doar sa alerge dar are caracter decat un ”intelectual” fara coloana vertebrala.
    9 0
  • Jean Volan
    @Andy
    Cel mai frumos/inteligent comment. Te felicit si ader 100% la ideile tale.

    Trebuie sa comentam fapta, si NU persoana.
    Si eu prefer un "tantalau" cu caracter si bun simt versus "intelect" cu aere de superior.
    Probabil Usain a baut un pic, poate a fost un pic obosit de dupa petrecere si a proptit masina intr-o bordura/parapet etc. Nu pare un accident grav (daca aveau amandoi centurile de siguranta)
    5 0
  • stati linistiti ca in ceva timp o sa auzim o noua stire ca si-a distrus GTR-ul!!!Parerea mea ca nu sunt pt el masinile cu multi cai putere!!!
    1 2
  • john_range crezi ca il intereseaza pe Bolt parerea ta ? Aa si multi de aicea il critica pt ce ma sunteti invidiosi ? Bravo lui daca stii cum sa alerge si sa castige bani nu ca alti dintre voi care stau in spatele calculatorului si invata de dimineata pana seara si degeaba ... macar Bolt sa facut cunosct in lume prin sport nu scrie nicaieri ca daca inveti din rasputeri o sa ajungi un mare geniu... asa ca nu mai comentati comentati aiurea bravo lui ca a bulit masina a omorat pe cineva sau a lovit? Nu mai comentati atata ca habar nu aveti ce spuneti...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru