VIDEO: Campionul olimpic Usain Bolt face praf un BMW M3

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 02.05.2009
Cel mai rapid om din lume, campionul mondial la 100 si 200 de metri Usain Bolt, a scapat fara rani majore dupa ce s-a rasturnat cu bolidul BMW M3 pe care il primise cadou anul trecut.

Usain Bolt, jamaicanul care a uimit intreaga lume anul trecut, la Beijing, dupa ce a castigat aurul olimpic cu recorduri mondiale la 100 si 200 de metri plat, a suferit un accident serios in Jamaica, in timp ce conducea exemplarul BMW M3 pe care il primise in 2008 din partea sponsorului sau principal, compania Puma.

Bolt se afla in masina cu fratele sau si cu o prietena, alunecand de pe sosea din cauza suprafetei umede de rulare in timpul unei manevre periculoase. Jamaicanul sau politistii nu au dat nicio explicatie oficiala legata de cauza accidentului, insa urmele lasate pe asfalt de rotile masinii depasesc 50 de metri. Ironia sortii face ca Bolt sa nu se fi accidentat in accidentul propriu-zis, ci ulterior: atletul jamaican s-a taiat la degetele de la picioare in resturile masinii in timp ce incerca sa iasa din aceasta.

"Me good man. Me all right, just a few cuts man, me all right" este singura declaratie pe care a facut-o Bolt dupa accident. Acesta a fost dus de urgenta la spitalul din orasul jamaican St.

Catherine, de unde a iesit trei ore mai tarziu cu bandaje la degetele picioarelor. Atletul ar fi trebuit sa concureze in acest weekend la o competitie americana, insa prezenta sa a fost anulata din cauza accidentului.

Taguri: BMW, Bolt, M3, accident

Comentarii (21)

  • germania vs lumea a treia
    Da-i unei maimutze un bmw..
    8 12
  • bine k esti tu un pilot de nota 10 p dacia ta sport , oricum e bine k a scapat doar cu rani minore
    8 2
  • powa
    Bine ca esti tu ghita un mulatru de manelist...........
    6 9
  • bogdan
    campion
    BMW e valoare,dar nu poate sa aiba niciodata valoarea unui campion olimpic.Bine ca a scapat cu viata.
    8 2
  • @monkey boy
    "maimutza" aia e om ca si tine.faptu ca e negru nu il face mai prejos decat tine.Care ii problema ta cu lumea a III-a?Lasa ma ca esti tu roman manca-te-ar mama de roman bogat care esti tu bogat pac pac.

    ma mira faptul ca automarket sterge un comentariu in care scriu "fuck" da lasa astfel de comentarii rasiste care nu isi au locul.
    14 4
  • belea...
    declaratia negrului: me good man! m-am stricat de ras, nici macar engleza habar n-are "olimpicul" asta si uite ce masina primeste!!!
    3 11
  • jamaican
    jamaicanii vorbesc o alta engleza, combinata cu un dialect african.Cauta un film si asculta cum vorbesc.Nu e vorba ca nu stie engleza...
    11 0
  • usain bolt
    care 400m???????ca asta nici nu fuge 400.Poate 200
    2 4
  • M3 dauneaza grav sanatatii daca nu ai pregatirea necesara pentru a il conduce.

    O greseala de la inceput care in loc sa faca servicii face deservicii. Mai bine ii dadeau o masina foarte sigura, ceea ce BMW nu e cand "te dedai" la excese.
    1 2
  • mowgli
    Suntem rasisti daca ne aparam rasa alba? Sa-ti fie rusine mowgli! Esti un manelist "de culoare" asa ca sa nu te superi!
    3 8
  • aperi rasa?
    de cine aperi rasa ma?cine iti ameninta rasa ta alba ma? te crezi o specie suprema sau ceva? oi fi tu homo sapiens sapiens supremus sau homo evo?auzi la asta isi apara rasa. de cine te aperi tu?sa stiu sa nu imi atace careva rasa.Hai da-ti sign out si fa-ti un fan club Hitler.
    5 1
  • btw
    sunt un rocker cat se poate de alb, palid, caucazian sau inalbit, cum vrei tu sa-mi zici.Deci n-ai ghicit.
    3 1
  • asfaltul
    background
    lasand la o parte rasismul si faptul ca un M3 e facut praf, nu pot sa nu observ ce calitate are asfaltul din imagine si faptul ca drumul ala ii o AUTOSTRADA!!!! si cica lumea a 3-a.......my God man. Jamaica good man. Romania bad man. Me roman man. Me bad luck.
    6 0
  • cristi
    pt. mowgli
    suntem rasisti si ne place, pac pac, m-ai inteles? :)
    1 6
  • ce masina de masina
    nu ai ce sa faci....pui combina in mana chirurgului,,,ce conteaza daca este prost soferul, bine ca se gandesc nemtii si la idiotii astia care au condus caprele sau oile prin desert si mananca muste cu sare.
    Sunt asa suparat ca a distrus bijuteria aia de masina.....prea buna masina pentru astia.
    1 5
  • @Eu
    "germania vs lumea a treia Da-i unei maimutze un bmw.. "
    BAI nazistule de ce nu te uiti in oglinda sa ti poti da o palma? Omul ala (care a castigat 2 medalii de aur) a muncit de un infinit de ori mai mult decat copilu' de aur sau copilu' minunat - la astia mi se duce gandul ca ar fii idolii tai - ca sa primeasca acel m3. Si cred ca tu, domnule "Eu" probabil esti Michael Schumacher si iti doresti enorm de mult un BMW cu care ai merge extrem de bine( ca trecerea de la dacia logan 1.6 16v la bmw e floare la ureche-> ele fiind identice doar pretul difera ,nu ?).... sau ai unul deja si vrei sa ii arati cum se face?! cred ca asta e. Acea "maimuta" e mandrie pentru Jamaica
    8 0
  • continuare
    ...ADICA mandria unui intreg popor( pe care il reprezinta la un concurs international) si faptul ca tu nu poti primi degeaba un cadou atat de infim pentru realizarile sale te macina cu invidie si ura? Mie scarba de toti copilasii care comenteaza din basini mentale un atlet de talia lui. . . R U S I N E
    8 0
  • eu...du-te fugi sa-i bati recordu.
    3 0
  • .......
    BV "tu" ai pus punctul pe "i"...in rest ma bucur ca nimeni nu-i ranit grav...o zi buna!
    2 0
  • bau bau
    anti romani
    din cauza celor ca voi(cei rasisti ) cei plecati afara din tara sufera! cu ce te crezi tu mai presus decat omul ala ? si ce-i ca-i din lumea a 3-a si e negru? tu crezi ca ai o viata mai buna decat el? eu nu cred!
    cativa dintre voi vb de soferit bmw m3 si voi mergeti cu troleul sau metrolu sau in cel mai fericit caz cu o dacie la munca si la ce munca? si pe ce bani?
    eh romani romani nu stiu cand ne vom destepta probabil niciodata!

    Omul ala e mandru ca e negru si ca e jamaican....dar eu si multi altii ne e rusine pt ca suntem romani si cand lume ma intreaba de unde esti o spun in soapta transilvania si mult mai in soapta romania -de ce? din cauza unor idioti ca cativa dintre cei care au scris aici!!!!!

    RUSINE!!!!!!!!!
    1 0
  • haha
    esti tu asa de sigur, ca stii care este lumea a 3 a? ai face bine sa ceri parerea unui preot, sigur iti va explica, care este lumea a 3 a.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru