Cântec de lebădă: Nissan GT-R ar putea primi o ediție specială cu 20 de unități în 2022

de Paul Cosma
Vineri, 11.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan pregătește o ediție limitată pentru GT-R, care ar putea fi lansată în 2022. GT-R Final Edition va fi produsă în doar 20 de exemplare, potrivit presei japoneze. Noua generație Nissan GT-R este așteptată în 2023 cu un sistem de propulsie hibrid.

O nouă generație Nissan GT-R încă se lasă așteptată, oficialii japonezi spun că proiectul este în lucru, iar viitorul model va fi lansat în câțiva ani.

Jurnaliștii niponi susțin că Nissan pregătește un “cântec de lebădă” pentru GT-R, iar versiunea GT-R Final Edition va fi lansată în 2022. Ediția specială ar urma să aibă o producție limitată la doar 20 de unități.

În acest an, Nissan a publicat imagini cu versiunea de producție a lui GT-R50 by Italdesign, rezultatul colaborării cu ocazia aniversării de 50 de ani a celor două companii. Modelul va fi produs în doar 50 de unități și este echipat cu motorul V6 de 3.8 litri care dezvoltă 720 CP.

În ceea ce privește noua generație Nissan GT-R, informațiile neoficiale indică o lansare în 2023, atunci când noul model ar urma să beneficieze de un sistem de propulsie hibrid.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru