Final Edition

Vineri, 11 Septembrie 2020 | Industrie

Cântec de lebădă: Nissan GT-R ar putea primi o ediție specială cu 20 de unități în 2022

Nissan pregătește o ediție limitată pentru GT-R, care ar putea fi lansată în 2022. GT-R Final Edition va fi produsă în doar 20 de exemplare, potrivit presei japoneze. Noua generație Nissan GT-R este așteptată în 2023 cu un sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: producția lui VW Beetle va fi oprită în 2019. Versiune specială “Beetle Final Edition” pentru ultimul an al “broscuței”

Producția lui Volkswagen Beetle va fi oprită în 2019, confirmarea oficială venind din partea șefului VW America. Acesta a anunțat că, în ultimul an de activitate al “broscuței”, modelul va primi o versiune specială “Beetle Final Edition”, atât pentru coupe, cât și pentru cabrio.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen ar putea lansa o versiune specială de “rămas bun” pentru Beetle: producția “broscuței” va fi oprită la finalul acestei generații

Volkswagen se pregătește să lanseze o ultimă ediție specială pentru modelul Beetle, înainte ca acesta să iasă din producție la sfârșitul acestei generații. Versiunea “Beetle Final Edition” este așteptată în 2019, potrivit unor informații neoficiale.
Sambata, 17 Decembrie 2011 | General

Tesla a prezentat ultima versiune a roadsterului electric

Numele ei este Tesla Final Edition și este cântecut de lebădă al actualului roadster electric creat ce compania din California. Această versiune celebrează ieșirea din producție a modelului Tesla Roadster.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Roadster, Final Edition
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru