Tesla a prezentat ultima versiune a roadsterului electric

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 17.12.2011
Numele ei este Tesla Final Edition și este cântecut de lebădă al actualului roadster electric creat ce compania din California. Această versiune celebrează ieșirea din producție a modelului Tesla Roadster.

Tesla Roadster Last Edition este ultima versiune a acestui model ca va fi produsă de compania din California. După patru ani de producție, roadsterul electric bazat pe un model Lotus iese din producție. Până acum, Tesla a vândut 2600 de unități ale acestui model și se așteaptă ca cifrele să crească după lansarea viitorului model. Acesta va fi lansat în a doua jumătate a anului viitor și nu va mai fi bazat pe o caroserie Lotus ci va fi creat de la zero de inginerii americani de la Tesla.

Tesla Roadster Final Edition va fi fabrict în doar 15 exemplare. Cinci vor fi destinate pieței americane, cinci pentru Europa și cinci pentru Asia. Va fi disponibil doar în culoarea roșie și nu are alte modificări substanțiale. Va deveni însă un obiect de colecție pentru pasionații auto cu mulți bani.

Via | autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru