Nissan GT-R

Joi, 25 Iunie 2015 | Concepte

Nissan Juke-R 2.0: 600 CP pentru varianta îmbunătățită a crossoverului

Nissan a prezentat primele imagini și informații ale variantei îmbunătățite a lui Juke-R. Modelul dezvoltă 600 CP și va fi expus la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu titulatura de concept.
Marti, 26 Mai 2015 | Autoipoteze

Nissan GT-R va primi un sistem de propulsie hibrid de 700 CP derivat din prototipul de Le Mans

Nissan lucrează la următoarea generaţie a lui GT-R, despre care se spune că va avea un sistem de propulsie preluat de la prototipul folosit de marca niponă în Le Mans, GT-R LM Nismo.
Duminica, 29 Martie 2015 | General

Accident fatal în prima etapă a campionatului de anduranță VLN: un spectator a decedat

Un spectator a decedat și alți patru au fost răniți în urma ieșirii în decor a pilotului Nissan, Jann Mardenborough în prima etapă din campionatul german de anduranță VLN.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

Nismo, divizia de performanţă Nissan, a împlinit 30 de ani

Divizia sport a celor de la Nissan împlineşte 30 de ani. Pentru a marca momentul aniversar, Automarket vă prezintă povestea unuia dintre cele mai puternice cuvinte japoneze.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Nissan GT-R va mai primi un facelift înainte de lansarea următoarei generaţii

Înainte de lansarea viitoarei generaţii a lui GT-R, Nissan le promite fanilor şi clienţilor încă o restilizare pentru "Godzilla", a cărei dată de lansare nu a fost precizată.
Vineri, 23 Mai 2014 | Motorsport

Nissan confirmă participarea la clasa LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă în sezonul 2015

Japonezii de la Nissan au confirmat oficial participarea la Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2015 şi a celorlalte etape din Campionatul Mondial de Aduranţă cu un monopost al clasei-regină, LMP1, numit GT-R LM Nismo.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan: „Urmaşul lui 370Z va fi mai mic şi va avea un motor turbo”

Nissan lucrează deja la un urmaş pentru coupe-ul 370Z. Modelul va fi însă mai mic decât actuala sportivă şi va renunţa la motorul V6 aspirat în favoarea unuia turbo cu doar patru cilindri.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Modele noi

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (3): Pepper Yandell

Poartă numele celui mai popular condiment din lume, are doar 23 de ani şi vrea să condimenteze lumea auto cu fotografiile sale. Pepper Yandell este cel de-al treilea fotograf pe care Automarket vi-l aduce să-l cunoaşteţi îndeaproape.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan GT-R Nismo - versiunea de performanţă oferă 600 de cai putere

Nissan a dezvăluit astăzi GT-R Nismo, cel mai nou membru al familiei de performanţă, echipat cu acelaşi motor V6, capabil să dezvolte aproape 600 de cai putere.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan GT-R Nismo - primul teaser video anunţă un record pe Nurburgring

Nissan va expune la Salonul Auto de la Tokyo noul GT-R Nismo: Cel mai nou membru în familia Nismo este anunţat cu ajutorul unui teaser video, dedicat unei potenţiale performanţe pe Nurburgring.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Feature

Secretele celor mai buni fotografi auto din lume (1): Nate Hassler

Automarket începe astăzi o serie de articole de colecţie. Vom cunoaşte împreună cei mai buni fotografi auto din lume, pe care îi vom intervieva pe rând pentru a le afla secretele.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan: "Aşteptaţi-vă ca viitorul GT-R să fie hibrid"

După Porsche 918 Spyder, McLaren P1, LaFerrari şi BMW i8, supercaruri care au ales hibridizarea, Nissan GT-R va încerca şi el această soluţie odată cu lansarea viitoarei generaţii. "E o situaţie din care toată lumea câştigă", spun cei de la Nissan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 01 Septembrie 2013 | Modele noi

Nissan va lansa o nouă generație a modelului GT-R în 2015

Cele mai recente zvonuri din industria auto spun că Nissan pregătește un urmaș pentru puternicul model GT-R. Acesta ar putea fi lansat în a doua partea a anului 2015.
Marti, 27 August 2013 | Autoipoteze

Nissan ar putea folosi denumirea R-Hybrid pentru urmaşul actualului GT-R

Nissan a înregistrat titulatura R-Hybrid şi ar putea să o folosească pentru a boteza viitoarea generaţie a supercarului GT-R, programată să ajungă pe piaţă în 2017.
Joi, 01 August 2013 | Autoipoteze

Nissan GT-R Nismo ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde

Nissan ar putea deveni constructorul cu cea mai rapidă maşină de serie din lume odată cu debutul versiunii Nismo a lui GT-R. Potrivit Autoexpress, modelul va accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde.
Marti, 07 Mai 2013 | General

Usain Bolt a primit un Nissan GT-R personalizat

Usain Bolt, ambasadorul mărcii Nissan, a primit un GT-R auriu, personalizat după specificaţiile sale. Modelul are un interior alb, sistem audio Bose şi jante forjate Rays.
Marti, 26 Februarie 2013 | Modele noi

Nissan confirmă: "Va exista un GT-R Nismo!"

Carlos Ghosn, şeful Nissan, a confirmat astăzi faptul că cel mai sportiv model din gama japonezilor va beneficia de o versiune de performanţă Nismo.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Nissan GT-R vine în 2017 cu un design şi mai agresiv

Următoarea generaţie a lui Nissan GT-R va debuta în 2017 alături de un design mai agresiv. Modelul ar putea primi şi un sistem de propulsie hibrid.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Modele noi

Honda: ”Viitorul NSX va fi mai scump decât Nissan GT-R”

Honda va lansa noua generaţie a supercarului NSX abia în 2015. Modelul japonezilor va fi ceva mai scump decât actualul Nissan GT-R, după cum o spun chiar oficialii Honda.
Sambata, 15 Decembrie 2012 | General

Nissan-ul GT-R Bolt Gold s-a vândut la licitație pentru 142.200 euro

Unicul exemplar al modelului Nissan GT-R Bolt Gold a fost vândut la licitație pentru suma de 142.200 euro. Banii vor fi donați unei fundații condusă de celebrul sprinter jamaican Usain Bolt.

Tag-uri similare

Porsche, Nissan, video, Bentley, accident, Nurburgring, Infiniti, Porsche 911, 911, Fiat 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru