Nissan ar putea folosi denumirea R-Hybrid pentru urmaşul actualului GT-R

de Bogdan Mirică
Marti, 27.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a înregistrat titulatura R-Hybrid şi ar putea să o folosească pentru a boteza viitoarea generaţie a supercarului GT-R, programată să ajungă pe piaţă în 2017.

Urmareste Automarket
Nissan lucrează la noua generaţie a supercarului GT-R, probabil cel mai performant model creat vreodată de brandul japonez. Faptul că în laboratoarele niponilor se dezvoltă tehnologia pentru viitorul GT-R o dovedeşte şi decizia Nissan de a înregistra denumirea R-Hybrid.

Oficiul de înregistrare a mărcilor a şi publicat o imagine, care trădează asemănarea fonturilor între viitoarea siglă şi cea a actualului GT-R.

Nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre posibilitatea de a vedea un tren de propulsie hibrid pe viitorul GT-R.

Esential 2 secunde i-ar fi necesare viitorului Nissan GT-R Nismo pentru a atinge 100 de km/h.
Modelul este aşteptat în 2017 şi ar putea adopta o variantă modificată a arhitecturii folosite pentru Infiniti M35h şi conceptul Essence.

Până când vom face cunoştinţă cu un viitor GT-R mult mai eficient, Nissan ne promite că vom vedea o versiune de performanţă a actualului model, semnată de Nismo. Dezvoltată cu ajutorul celor de la Williams Advanced Engineering pentru anul 2014, viitorul GT-R Nismo ar putea oferi un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 2 secunde şi o viteză maximă de peste 300 de km/h. Pentru a putea garanta asemenea performanţe, modelul va fi mai uşor şi va avea ceva mai multţi cai putere sub capotă.

Comentarii (9)

  • De cand e Nissan brand german, domnu'?
    2 2
  • Alexandru
    Nissan e brand Japonez
    3 1
  • Mi se pare mie sau este coincidenta cu Toyota: R-Hybrid, Hybrid R
    2 10
  • burzum
    Nissan lucrează la noua generaţie a supercarului GT-R, probabil cel mai performant model creat vreodată de brandul german... ?!?
    2 2
  • daniro
    "cel mai performant model creat vreodată de brandul german" ?
    mai multa atentie
    4 2
  • "Nissan lucrează la noua generaţie a supercarului GT-R, probabil cel mai performant model creat vreodată de brandul german."

    German? Ce insulta ! "Brandul" asta e japonez toata ziua!
    8 2
  • Masina asta chiar trebuie s-o am... :)
    11 1
  • Nissan e brand japonez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 2
  • Gataaaaa !!!!

    A resit omu', a fost o greseala de redactare, din graba... In nici un caz din necunostinta!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru