Nissan GT-R Nismo - primul teaser video anunţă un record pe Nurburgring

de Bogdan Mirică
Marti, 12.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va expune la Salonul Auto de la Tokyo noul GT-R Nismo: Cel mai nou membru în familia Nismo este anunţat cu ajutorul unui teaser video, dedicat unei potenţiale performanţe pe Nurburgring.

Nissan se pregăteşte să mai adauge o verigă importantă brandului său de performanţă Nismo. Cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, japonezii vor expune noul GT-R Nismo, declinarea sportivă a celui mai puternic model din gama Nissan.

Pentru a pregăti lansarea noului membru Nismo, constructorul asiatic a publicat astăzi un scurt teaser video care anunţă un posibil record a coupe-ului pe circuitul de la Nurburgring. Deşi imaginile nu sunt foarte sugestive, putem intui că Nissan GT-R Nismo a spulberat recordul de timp deţinut de o maşină de producţie pe Iadul Verde.

Esential 570 de cai putere ar urma să aibă noul Nissan GT-R Nismo.
Pentru a putea emite pretenţii la această titulatură, cel mai nou produs al diviziei Nismo trebuie să parcurgă cei 20 de kilometri ai circuitului german în mai puţin de 6 minute şi 57 de secunde, timpul obţinut de Porsche 918 Spyder.

Porsche 918 Spyder este cel mai rapid model de serie pe Nurburgring

Despre Nissan GT-R Nismo nu se cunosc prea multe informaţii.

Modelul ar urma să folosească motorul V6 de 3.8 litri bi-turbo, capabil să dezvolte 570 de cai putere. Masa totală va fi redusă uşor, iar timpii de accelerare vor fi îmbunătăţiţi substanţial. Mai multe informaţii vor fi publicate în data lansării oficiale, 20 noiembrie, ziua în care Salonul de la Tokyo îşi deschide porţile.

Comentarii (7)

  • Incep sa ma ridic in picioare...
    14 7
  • Concurenta este imensa. Trebuiesc rezultate concrete.
    6 7
  • Eu fratilor momentan detin asa cum v-am spus. Un x5 dizel din Bulgaria, am dat 22 k euro pe el si merge de rupe. Un asemenea GT-r fac muci cu al meu dizel. Pac dau mod ''sport plus'' si demarez in tromba. Pe urma sa ii vad fata celui din GT-R cum o sa se dea cu capul de asfalt ca l-am ''papat'' cu un dizel de 3 litri.

    De fapt nu ar fi prima data. In 2009 Am ''papat'' un IS-F cu al meu 1.9 TDI de 90 cp. Fratyilor, deci masina aia am tinuto numai in zona de cuplu, in momentul in care intra turbina avansam cu cate 70 metri, si asa l-am facut. Ce-i drept a recunoscut si el ca motoarele turbo nemtesti is* cele mai tari .
    4 11
  • @Ghionea
    ,,Glumele'' tale devin plictisitoare....
    6 2
  • @Scorpionul, cu aleasa stima. Chiar detin un x5 daca nu ma crezi iti pot arata profilul de facebook printr-un mail.
    2 6
  • @Ghionea
    Nu la asta m-am referit. Poti sa ai si Pagani...nu ma intereseaza. Dar la ce comentarii lasi pe aici, refuz sa cred ca esti un cocalar care divinizeaza doar o marca sau un model de masina iar celelate sunt niste rebuturi pt. el. Banuiesc ca in comentariile alea faci caterinca. Dar repetat la infinit, devine plictisitoare. Atata tot.
    7 1
  • @Ghionea, deci tu nu te prefaci, tu chiar esti, nu? :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru