Feedback

Record Nurburgring

Marti, 04 Iunie | General

Motive de sărbătoare în familia Volkswagen: ID R este cel mai rapid vehicul electric de pe circuitul de la Nuburgring

Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele electrice. Prototipul nemților a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 5.336 secunde.
Miercuri, 22 Mai | Modele noi

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring: Hot Hatch-ul francez cu 300 CP va fi produs într-o ediție limitată

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele de serie cu roți motrice față. Hot Hatch-ul francezilor a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 40.1 secunde.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Porsche 911 GT2 RS MR a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring: modelul german a fost mai rapid decât Aventador SVJ cu aproape 5 secunde

Un Porsche 911 GT2 RS preparat de Manthey-Racing a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring. Modelul german a reușit un timp de 6 minute și 40.3 secunde și a doborât performanța obținută de Lamborghini Aventador SVJ în urmă cu câteva luni.
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Record pe Nurburgring: Lamborghini Aventador SVJ a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 44.97 de secunde

Deși Lamborghini Aventador SVJ încă nu a fost văzut fără "hainele de camuflaj", supercar-ul italienilor a reușit să devină cel mai rapid model de serie de pe circuitul german de la Nuburgring. Noul Aventador SVJ a reușit să bată recordul stabilit de Porsche 911 GT2 RS realizat în toamna anului trecut.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Motorsport

În căutarea unui nou record: prototipul Porsche 919 Hybrid Evo a ajuns pe circuitul de la Nurburgring

Un prototip Porsche 919 Hybrid Evo a fost adus pe circuitul german de la Nurburgring. Constructorul din Stuttgart încearcă să bată recordul de 6 minute și 11.13 secunde stabilit în 1983 de un Porsche 956.
Luni, 24 Aprilie 2017 | General

Un nou record la Nurburgring: Honda Civic Type-R detronează VW Golf GTI Clubsport și devine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față (VIDEO)

Noua generație Honda Civic Type-R a devenit cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring după stabilirea unui nou record: 7 minute și 43.8 secunde, prin care a surclasat Volkswagen Golf GTI Clubsport.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Premii auto

Incredibil, dar adevărat: Alfa Romeo Giulia îi suflă noului Porsche Panamera titlul de ”cel mai rapid sedan pe Nurburgring”

Alfa Romeo a anunțat că Giulia Quadrifoglio, cea mai puternică versiune a berlinei, a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring mai repede decât Porsche Panamera Turbo.
Marti, 22 Decembrie 2015 | General

BMW M4 GTS este cel mai rapid model al bavarezilor pe Nurburgring. A bătut chiar și Ferrari 458 Italia

BMW le-a demonstrat tuturor, dacă mai era nevoie, că noul M4 GTS este creația sa cea mai rapidă. Modelul german a reușit un timp foarte bun pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia, nou record pe Nurburgring: a bătut BMW M4, C63 AMG și Lamborghini Murcielago

În cadrul prezentării oficiale de la Frankfurt, Alfa Romeo a anunțat timpul obținut de noul Giulia QV pe Nurburgring. Modelul italian de 510 CP a reușit să depășească supercar-uri precum Lamborghini Murcielago LP640 și Mercedes-Benz SLR.
Miercuri, 19 August 2015 | General

Schimbări la Nurburgring: cel mai periculos circuit din lume va deveni mai sigur din 2016

Compania care deține circuitul Nurburgring a anunțat că va opera 16 modificări pentru creșterea siguranței. Odată efectuate schimbările, limita de viteză instituită temporar va fi eliminată.
Luni, 22 Iunie 2015 | O lume nebuna

Noi restricții pe Nurburgring: după limita de viteză, nemții interzic și tururile record

După ce au introdus o limită de viteză pe o secțiune a circuitului, nemții au interzis temporar tentativele de record de tur pe Nurburgring.
Luni, 03 Martie 2014 | General

Seat Leon Cupra a stabilit un timp record pe Nurburgring pentru automobilele cu tracţiune faţă

Seat a doborât recordul pentru parcurgerea unui tur pe Nurburgring cu modelul Leon Cupra 280. Timpul obţinut: 7m58.4s.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan GT-R Nismo - primul teaser video anunţă un record pe Nurburgring

Nissan va expune la Salonul Auto de la Tokyo noul GT-R Nismo: Cel mai nou membru în familia Nismo este anunţat cu ajutorul unui teaser video, dedicat unei potenţiale performanţe pe Nurburgring.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | General

McLaren încearcă să doboare recordul lui Porsche 918 Spyder la Nurburgring

Englezii de la McLaren vor să doboare recordul lui Porsche 918 Spyder la Nurburgring. Aceştia au început deja testele cu un P1 XP2R, o ediţie limitată a supercarului din Woking.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Motorsport

Un monopost Formula Ford 1.0 EcoBoost a obţinut 7:22 minute pe Nurburgring

Inginerii Ford au echipat un monopost Formula Ford cu un motor 1.0 EcoBoost de 205 CP pentru a-l încerca pe Nurburgring. Modelul a obţinut al 11-lea timp pe circuitul german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Pagani Zonda R Evo - supercarul italian refuză să moară

Cine credea că epoca lui Pagani Zonda a apus, se înşeală. Supercarul mai are parte de o ultimă reinterpretare. Se numeşte Zonda R Evo şi va fi un supercar extrem, de 771 CP, dedicat circuitului.
Luni, 22 August 2011 | Motorsport

Prima imagine a vehiculului electric cu care Toyota va ataca recordul de la Nurburgring

Japonezii de la Toyota au prezentat prima imagine a prototipului cu care vor să facă legea la Nurburgring. Acesta are 970 kg, 375 CP şi 800 Nm şi atinge "suta" în 3.9 secunde.
Miercuri, 03 August 2011 | Motorsport

Toyota vrea recordul de viteză pentru vehicule electrice pe Nurburgring

Toyota Motorsport va încerca să doboare recordul de viteză pentru modele electrice pe Nurburgring. Japonezii vor să creeze propria serie mono-marcă destinată vehiculelor electrice.
Sambata, 30 Aprilie 2011 | General

Peugeot EX1 a devenit cea mai rapidă mașină electrică pe Nurburgring

Conceptul 100% electric Peugeot EX1 a reuşit să doboare timpul stabilit de vehiculele de acest gen pe circuitul de la Nurburgring. Acesta a parcurs cei 20,832 kilometri în 9 minute şi o secundă.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Modele noi

Porsche 911 GT3 RS si-a imbunatatit timpul pe Nurburgring

Imbunatatirile aplicate lui Porsche 911 GT3 RS i-au adus acestuia un timp mai bun pe Nurburgring. Astfel, modelul a parcurs un tur al celebrului circuit german in 7 minute si 33 de secunde.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru