Record Nurburgring

Joi, 20 Aprilie 2023 | General

Honda Civic Type R redevine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe Nurburgring

Noua Honda Civic Type R tocmai a stabilit un record pentru mașinile cu roți motrice față pe legendarul Nurburgring Nordschleife.
Vineri, 10 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S Plaid a devenit cea mai rapidă electrică de serie de pe Nurburguring

Potrivit unei postări pe Twitter, făcută de Elon Musk, un exemplar Tesla Model S Plaid ar fi devenit cea mai rapidă electrică de serie de pe Nurburgring. Constructorul american de automobile nu a publicat un clip video oficial cu recordul.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Audi RS3 a doborât recordul de timp pe Nürburgring în segmentul compact

Audi anunță că un exemplar RS3 a stabilit un nou record pe circuitul Nürburgring, în segmentul compact, cu timpul de 7 minute și 40.7 secunde.
Joi, 24 Iunie 2021 | Tuning

Porsche 911 GT2 RS, modificat de Manthey Racing, a devenit cea mai rapidă mașină de stradă de pe Nurburgring

Un Porsche 911 GT2 RS, modificat de specialiștii Manthey Racing, tocmai a devenit cea mai rapidă mașină de stradă de pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Vechiul record a fost stabilit de Mercedes-AMG GT Black Series.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | General

Record pe Nurburgring: Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai rapid model de serie de pe Iadul Verde

Noul Mercedes-AMG GT Black Series a devenit cel mai rapid model de serie de pe circuitul de la Nurburgring. Supercar-ul constructorului german a parcurs varianta de 20.6 kilometri în 6 minute și 43.61 de secunde.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | General

Versiunea cu patru uși a lui Mercedes-AMG GT stabilește un nou record pe Nurburgring: AMG GT 63 S a devenit cel mai rapid model de serie cu 4 locuri de pe Iadul Verde

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a devenit cel mai rapid model de serie cu patru locuri de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul german a parcurus un tur pe Iadul Verde în 7 minute și 27.8 secunde.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | General

Renault Megane RS Trophy-R cucerește circuitul de la Suzuka: Hot Hatch-ul francez a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul nipon

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Suzuka. Hot Hatch-ul producătorului francez a avut nevoie de 2 minute și 25.454 secunde pentru un tur complet.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică în testele de pe Nurburgring: americanii susțin că pot spulbera recordul lui Porsche Taycan cu 37 de secunde

Tesla Model S a suferit o defecțiune tehnică misterioasă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring, la scurt timp după ce americanii anunțaseră că pot spulbera recordul stabilit de Porsche Taycan cu 37 de secunde.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe Nurburgring: un exemplar de pre-serie a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 42 de secunde

Un exemplar Porsche Taycan de pre-serie a parcurs celebrul circuit de la Nurburgring în 7 minute și 42 de secunde. Astfel, Taycan a devenit cel mai rapid sedan electric de pe circuitul german.
Marti, 04 Iunie 2019 | General

Motive de sărbătoare în familia Volkswagen: ID R este cel mai rapid vehicul electric de pe circuitul de la Nurburgring

Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele electrice. Prototipul nemților a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 5.336 secunde.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring: Hot Hatch-ul francez cu 300 CP va fi produs într-o ediție limitată

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele de serie cu roți motrice față. Hot Hatch-ul francezilor a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 40.1 secunde.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Porsche 911 GT2 RS MR a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring: modelul german a fost mai rapid decât Aventador SVJ cu aproape 5 secunde

Un Porsche 911 GT2 RS preparat de Manthey-Racing a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring. Modelul german a reușit un timp de 6 minute și 40.3 secunde și a doborât performanța obținută de Lamborghini Aventador SVJ în urmă cu câteva luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Record pe Nurburgring: Lamborghini Aventador SVJ a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 44.97 de secunde

Deși Lamborghini Aventador SVJ încă nu a fost văzut fără "hainele de camuflaj", supercar-ul italienilor a reușit să devină cel mai rapid model de serie de pe circuitul german de la Nuburgring. Noul Aventador SVJ a reușit să bată recordul stabilit de Porsche 911 GT2 RS realizat în toamna anului trecut.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Motorsport

În căutarea unui nou record: prototipul Porsche 919 Hybrid Evo a ajuns pe circuitul de la Nurburgring

Un prototip Porsche 919 Hybrid Evo a fost adus pe circuitul german de la Nurburgring. Constructorul din Stuttgart încearcă să bată recordul de 6 minute și 11.13 secunde stabilit în 1983 de un Porsche 956.
Luni, 24 Aprilie 2017 | General

Un nou record la Nurburgring: Honda Civic Type-R detronează VW Golf GTI Clubsport și devine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față (VIDEO)

Noua generație Honda Civic Type-R a devenit cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe circuitul de la Nurburgring după stabilirea unui nou record: 7 minute și 43.8 secunde, prin care a surclasat Volkswagen Golf GTI Clubsport.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Premii auto

Incredibil, dar adevărat: Alfa Romeo Giulia îi suflă noului Porsche Panamera titlul de ”cel mai rapid sedan pe Nurburgring”

Alfa Romeo a anunțat că Giulia Quadrifoglio, cea mai puternică versiune a berlinei, a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring mai repede decât Porsche Panamera Turbo.
Marti, 22 Decembrie 2015 | General

BMW M4 GTS este cel mai rapid model al bavarezilor pe Nurburgring. A bătut chiar și Ferrari 458 Italia

BMW le-a demonstrat tuturor, dacă mai era nevoie, că noul M4 GTS este creația sa cea mai rapidă. Modelul german a reușit un timp foarte bun pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia, nou record pe Nurburgring: a bătut BMW M4, C63 AMG și Lamborghini Murcielago

În cadrul prezentării oficiale de la Frankfurt, Alfa Romeo a anunțat timpul obținut de noul Giulia QV pe Nurburgring. Modelul italian de 510 CP a reușit să depășească supercar-uri precum Lamborghini Murcielago LP640 și Mercedes-Benz SLR.
Miercuri, 19 August 2015 | General

Schimbări la Nurburgring: cel mai periculos circuit din lume va deveni mai sigur din 2016

Compania care deține circuitul Nurburgring a anunțat că va opera 16 modificări pentru creșterea siguranței. Odată efectuate schimbările, limita de viteză instituită temporar va fi eliminată.
Luni, 22 Iunie 2015 | O lume nebuna

Noi restricții pe Nurburgring: după limita de viteză, nemții interzic și tururile record

După ce au introdus o limită de viteză pe o secțiune a circuitului, nemții au interzis temporar tentativele de record de tur pe Nurburgring.

Tag-uri similare

Porsche, Nissan, Nurburgring, Porsche 911, 911, GT-R, Nissan GT-R, 911 Turbo, Porsche 911 Turbo, record Nurburgring
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru