Usain Bolt şi Mark Webber sunt starurile viitoarei reclame Nissan GT-R

de Bogdan Mirică
Joi, 11.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va încerca să promoveze noua versiune îmbunătăţită a actualului GT-R cu ajutorul a două personaje celebre în motorsport: atletul Usain Bolt şi pilotul de Formula 1, Mark Webber.

Nissan caută să promoveze versiunea 2013 a actualului GT-R asociindu-se cu două nume mari din lumea sportului. Primul a făcut deja istorie la Jocurile Olimpice de la Londra. Usain Bolt este cel mai rapid om în probele de 100 şi 200 de metri şi are şansa de profita de pe urma unei noi campanii publicitare.

Alături de el se va afla pilotul de Formula 1 Mark Webber, care aleargă în prezent pentru Red Bull Racing, echipă sponsorizată de Infiniti, divizia de lux Nissan.

Cei doi sportivi vor fi starurile unei noi campanii pentru Nissan GT-R. Pentru a pregăti terenul, japonezii au lansat deja două clipuri scurte care anunţă spoturile publicitare viitoare, reunite sub întrebarea: ”Cum ar fi dacă cel mai rapid om din lume ar deveni şi mai rapid?”

via motorauthority

Comentarii (2)

  • Calingura
    Nu ai cum sa nu il placi pe Bolt pentru lejeritatea si modestia cu care invinge de fiecare data.

    GTR-ul la randul lui este o masina extraordinara. Fara comparatii, fara partinire.
    26 12
  • Nemesis
    Respect Mizuno-san ! Nissan is the best !
    19 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru