Usain Bolt a devenit ambasadorul global al mărcii Nissan

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.06.2012
Nissan a semnat un parteneriat cu Usain Bolt, atletul care deţine titlul de "cel mai rapid om din lume". Jamaicanul conduce un Nissan GT-R încă din 2009.

Nissan a semnat un parteneriat de imagine cu Usain Bolt, atletul jamaican desemnat cel mai rapid om din lume. Parteneriatul face parte din noua campanie globală "WHAT IF_", care va fi derulată pe parcursul mai multor ani şi va fi concentrată pe mediul online şi în marile aeroporturi internaţionale. Usain Bolt are 25 de ani, o înălţime de 195 centimetri şi deţine recordul mondial la viteză pe alergarea la 100 de metri plat, 200 de metri plat şi 4x100 metri (ştafetă). Când a stabilit recordul său din 2009, Bolt a parcurs 100 de metri în 9.58 secunde, respectiv 200 de metri în 19.19 secunde. Tot în 2009, Bolt şi-a cumpărat un Nissan GT-R, iar achiziţia a fost motivată prin aprecierile pozitive pe care le-a primit GT-R din partea presei internaţionale.

Reclamele Nissan cu Usain Bolt vor fi prezentate la nivel mondial, 1 iunie fiind prima zi de difuzare a acestora. Primele 13 aeroporturi care le primesc sunt cele din Tokyo (Narita), Osaka (Kansai), Hong Kong, Seoul, Kuala Lumpur, New York (JFK), Miami, Los Angeles, Chicago, Londra (Heathrow), Frankfurt, Roma şi Johannesburg.

În cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, Bolt va alerga în cursa de 100 de metri, în cursa de 200 de metri şi în cursa cu ştafetă de 4x100 metri.

Noua campanie a celor de la Nissan plănuieşte să incite curiozitatea oamenilor prin titluri intrigante, imagini care îţi atrag atenţia şi amplasări şi montaje inovatoare. Campania Nissan – Usain Bolt este creaţia agenţiei TBWA, agenţia globală de publicitate a celor de la Nissan, cunoscuţi pentru îndrăzneala cu care îşi promovează produsele. Campania "WHAT_IF" de la Nissan nu se va concentra doar pe GT-R, urmând să fie promovate mai multe modele, printre care şi LEAF, vehiculul 100% electric al japonezilor.

Via | Nissan

Comentarii (7)

  • wow super!
    A facut alegerea perfecta! Nissan GTR i se potriveste ca o manusa.
    32 7
  • chuck norris
    Nissan
    Nissan s-a cam stricat decand s-a aliat cu reno, cine e cineva prieten cu reno nu-i merge bine. In afara de gt-r nissanurile nu mai sunt cum au fost
    6 12
  • Nissan a reusit niste lucruri absolut senzationale in ultimii ani. Cine stie, cunoaste. Merita tot respectul si aprecierea noastra!
    25 6
  • Mircea
    La 1.95 m inaltime, i s-ar potrivi si un Nissan Patrol, o masina plina de forta.
    14 5
  • chuck norris
    @jp
    cum ar fii?
    2 8
  • chuck norris
    ghinion
    acum daca mai vine si negru asta la nissan s-a ales praful de el.
    2 8
  • Need For Speed
    Uitati aici promo-ul cu Usain Bolt si Nissan GT-R :
    http://www.youtube.com/watch?v=4GpLu6unvZo
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru