Nissan prezintă o ediție aniversară pentru modelul GT-R și un nou facelift pentru GT-R Nismo: motorul rămâne același V6 de 3.8 litri

de Paul Cosma
Miercuri, 17.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a prezentat la New York o ediție aniversară pentru modelul GT-R, dar și un nou facelift pentru versiunea GT-R Nismo. Motorul rămâne același V6 de 3.8 litri cu 565 de cai putere, respectiv 600 CP pentru GT-R Nismo, dar japonezii au adus îmbunătățiri ale manevrabilității și accelerației.

După ce a publicat imagini și detalii tehnice pentru 370Z 50th Anniversary Edition, o versiune specială pentru sportiva coupe 370Z care marchează 50 de ani de la lansarea primelor modele de performanță ale constructorului japonez, Nissan a anunțat alte două noutăți pentru salonul de la New York.

Este vorba despre o ediție specială pentru modelul GT-R, alături de un nou facelift pentru versiunea GT-R Nismo.

Ediția aniversară GT-R 50 marchează 50 de ani de la lansarea modelului, urmând să fie disponibilă în trei versiuni în majoritatea piețelor: GT-R Premium, GT-R Track Edition și GT-R Nismo. În unele regiuni, versiunile se vor numi Pure, Prestige și Black.

În cazul lui GT-R 50, japonezii au păstrat același motor V6 de 3.8 litri ce dezvoltă 565 de cai putere, însă au adus o “creștere cu 5% a eficienței” și o revizuire a cutiei automate cu dublu ambreiaj și 6 trepte.

Propulsorul menționat este disponibil și pe versiunea GT-R Nismo, care a primit un nou facelift după cel din 2016.

“Noul” GT-R Nismo dezvoltă aceiași 600 de cai putere, dar beneficiază de îmbunătățiri la nivelul manevrabilității și accelerației, conform informațiilor oficiale.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru