Ediție specială dedicată publicului nipon: 50 de exemplare Nissan GT-R croite cu ajutorul lui Naomi Osaka

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a marca parteneriat semnat cu jucătoarea de tenis Naomi Osaka, Nissan a pregătit o ediție specială pentru GT-R. Versiunea a fost croită cu ajutorul căștigătoarei de la US Open și va fi disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.

În urmă cu câteva luni, oficialii Nissan i-au oferit lui Naomi Osaka un contract de sponsorizare pe următorii 3 ani. La începutul lunii septembrie, sportiva în vârstă de 20 de ani din Japonia a reușit să câștige primul turneu de Grand Slam din carieră, după ce a învins-o pe Serena Williams în finala de la US Open.

Totodată, Osaka a devenit și prima sportivă din Japonia care s-a impus într-un turneu de Grand Slam. Pentru a marca începutul colaborării dintre Osaka și producătorul nipon, Nissan a anunțat lansarea unei ediții speciale GT-R.

Conform oficialilor Nissan, versiunea specială a fost croită cu ajutorul lui Naomi Osaka, iar producția va fi limitată la 50 de unități. Lista de comenzi a fost deschisă în 20 decembrie, iar cele 50 de exemplare sunt disponibile exclusiv pentru publicul din Japonia.

Cei care vor să comande un exemplar din ediția limitată pot alege din trei nuanțe de caroserie: Midnight Opal, Brilliant White Pearl și Meteor Flake Black Pearl.

Tot la exterior, modelul niponilor primește o aripă spate din fibră de carbon și un stop cu LED-uri poziționat central. De asemenea, japonezii au pregătit și o plăcuță aurie pe care o vor amplasa în compartimentul motor. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru