Ford Mustang

Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Ford a început producţia modelului Mustang

Uzina Ford din Flat rock Michigan a demarat astăzi producţia noii generaţii Ford Mustang. Modelul american, considerat unul global, va fi distribuit pe 120 de pieţe la nivel mondial.
Joi, 26 Iunie 2014 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS va folosi motorul 2.3 litri Ecoboost al noului Mustang

Ford plănuieşte să folosească un motor nou pentru viitoarea generaţie Focus RS. Hot-hatch-ul va împrumuta motorul de 2.3 litri al actualului Mustang.
Luni, 23 Iunie 2014 | Siguranta

PREMIERĂ: Ford Mustang va avea un airbag pentru genunchi integrat în uşa torpedoului

Ford Mustang va beneficia de o dotare de siguranţă pasivă inedită încă din standard: airbag pentru genunchii pasagerului, integrat în torpedo.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Designerul Ford responsabil pentru Fiesta şi Focus părăseşte compania

Martin Smith, omul care a desenat modelele Ford ale ultimilor ani, va părăsi compania la finele anului. Locul său va fi luat de cel care a desenat noul Ford Mustang.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Modele noi

Ford Mustang: 9300 de doritori au rezervat online primele 500 de maşini puse la dispoziţie de Ford pentru Europa

Cu ocazia deschiderii comenzilor pentru noua generaţie Ford Mustang în Europa, 9300 de doritori s-au arătat interesaţi de noul model, deşi Ford are la dispoziţie doar 500 de maşini. "Reacţia clienţilor a fost compeşitoare", spun oficialii mărcii.
Marti, 13 Mai 2014 | O lume nebuna

Macheta oficială a lui Ford Mustang a ajuns în spaţiu

Macheta oficială a Ford Mustang, produsă de Revell, a fost trimisă în spaţiu cu un balon meteorologic pentru a sărbători 50 de ani de la lansarea modelului american.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Ford va deschide listele de precomenzi pentru Mustang la Finala UEFA Champions League

Primele 500 de unităţi Ford Mustang care vor fi vândute oficial în Europa vor fi disponibile pentru precomandă odată cu Finala UCL, anunţă reprezentanţii mărcii americane.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | O lume nebuna

După 49 de ani, Mustang a revenit pe acoperişul Empire State Building

Ford a recreat în 2014 scenariul care l-a făcut celebru pe Mustang în 1965: o maşină full-size a fost demontată, urcată în doar şase ore cu ajutorul lifturilor pe acoperişul Empire State Buliding şi remontată pe puntea de observaţie, la 300 de metri de sol.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | General

Gest de fair-play: Chevrolet Camaro îi urează „La mulţi ani!” rivalului Ford Mustang

Într-un gest de fair-play din ce în ce mai rar întâlnit în lumea auto, Chevrolet Camaro i-a urat „La mulţi ani!” rivalului său din ultimii 50 de ani, Ford Mustang.
Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Marti, 25 Martie 2014 | O lume nebuna

Noul Ford Mustang calcă pe urmele generaţiei de acum 50 de ani: va fi expus pe Empire State Building

Noua generaţie Ford Mustang va ajunge pe acoperişul Empire State Building. Pentru a doua oară. Primul experiment de promovare de acest gen se întâmpla în 1965, cu prima generaţie Ford Mustang.
Luni, 09 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Ford ar putea dezvolta versiuni hibride sau diesel ale lui Mustang

Ford ia în considerare dezvoltarea de noi soluţii de motorizare pentru noul Mustang. Nu sunt excluse propulsoarele diesel sau chiar sistemele hibride benzină-electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford: "Lansăm Mustang şi în Europa pentru că voi cunoaşteţi mai bine maşina decât americanii"

Ford a decis să aducă noul Mustang şi în Europa pentru că publicul de pe Bătrânul Continent cunoaşte mai bine maşina decât cel american. Există peste 600 de fan cluburi Mustang la nivel mondial, dintre care unul chiar şi în Islanda.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford vrea să "fure" clienţii BMW şi Audi cu versiunile premium Vignale ale viitoarelor sale modele

Ford a profitat de lansarea noului Mustang la Barcelona pentru a comunica intenţiile sale de viitor. Americanii au planuri ambiţioase cu versiunile premium Vignale, dar şi cu maşinile care se vor conduce singure şi vor fi capabile să ocolească obstacolele.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Ford Mustang - 50 de ani de legendă

Ford Mustang este o legendă a universului auto. Un model dorit şi admirat de orice pasionat de automobile şi care a evoluat timp de 50 de ani. Şi nu se va opri aici.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford Mustang - a şasea generaţie este aici

Ford a dezvăluit astăzi noua generaţie a modelului Mustang, în ambele variante de caroserie, coupe şi cabrio. Muscle-car-ul american, programat să debuteze şi în Europa, se vrea a fi un model global, cu motorizări eficiente şi o suspensie îmbunătăţită.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 1963, probabil cel mai bun an din istoria maşinilor

Anul 1963 a fost unul încărcat de semnificaţie pentru istoria industriei auto. Repere cu rezonanţă, cum ar fi brandul Lamborghini, modelul Maserati Quattroporte şi legendarul Porsche 911 au luat naştere în urmă cu 50 de ani.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Modele noi

Debutul noului Ford Mustang va fi difuzat în direct online în 5 decembrie

Noua generaţie a lui Ford Mustang va fi prezentată concomitent în şase locuri de pe Glob. Bill Ford, preşedintele executiv al companiei, va prezenta noul model în cadrul evenimentului "Go Further" din Barcelona, care va fi transmis în direct pe internet.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Noua generaţie Ford Mustang va fi prezentată în 5 decembrie. Modelul va fi disponibil şi în Europa

Design global şi lansarea concomitentă în şase oraşe de pe Glob. Acestea sunt elementele de bază ale prezentării noului Ford Mustang, care va avea loc în 5 decembrie. Europa primeşte şi ea cea de-a şasea generaţie a muscle car-ului american.
Joi, 24 Octombrie 2013 | General

Cele mai populare culori folosite de Ford Mustang în cei 50 de ani de existenţă

Ford a întocmit o statistică a celor mai populare culori comandate pentru caroseria lui Mustang. Roşul şi albastrul şi-au disputat popularitatea de-a lungul celor 50 de ani de existenţă

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, Mustang, Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Kia Soul, Porsche Cayman, Jeep Compass, Lotus Elise
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru