Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească rivalul: lansarea lui Chevrolet Camaro a fost anunţată oficial

de Bogdan Mirică
Luni, 16.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunţat oficial că va dezvălui cea de-a şasea generaţie a modelului Camaro peste două luni. Debutul va avea loc la Detroit, în cadrul unui eveniment special.

În condiţiile în care Ford Mustang este pe prima pagina a tuturor publicaţiilor de specialitate, iar fanii segmentului sunt din ce în ce mai încântaţi de noua generaţie, Chevrolet nu putea sta cu mâinile în sân.

Americanii se pregătesc să le răspundă rivalilor de la Ford cu noua generaţie Camaro, programată să debuteze oficial peste fix două luni, în data de 16 mai, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Detroit, în Belle Isle, locul de care se leagă istoria cursei Chevrolet Detroit Belle Isle Grand Prix. Constructorul american aşteaptă aproximativ 1000 de oameni la evenimentul de lansare.

Totuşi, având în vedere că intrarea este gratuită şi condiţionată doar de înregistrarea pe site-ul www.thecamarosix.com, audienţa ar putea fi considerabil mai mare.

Esential 6 este numărul generaţiei Camaro aşteptate în luna mai.
1000 de fani sunt aşteptaţi la evenimentul de lansare a noului Camaro.
Publicul prezent la debutul celei de-a şasea generaţii Camaro va avea ocazia de a sta de vorbă cu oamenii care au desenat maşina, cu cei care au testat-o şi cu vechii posesori ai modelelor anterioare.
De asemenea, fanii care sunt de acord să asiste la eveniment alături de exemplarele lor Camaro, vor primi parcare gratuită.

Anunţul lansării mondiale a fost însoţit de o imagine care trădează logo-ul Camaro şi este o reinterpretare a celor trei dungi (roşie, albă şi albastră) care au apărut pe model în anul 1970. Ele au devenit acum verticale, iar cuvântul Camaro a devenit mai bine evidenţiat.

Comentarii (2)

  • Sa inteleg ca are ceva legatura cu Franta sau?
    1 5
  • Sunt culorile SUA, n-are legatura cu Franta :-)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru