Noul Ford Mustang V8 atinge 100 de km/h în 4.8 secunde

de Bogdan Mirică
Marti, 28.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie Ford Mustang a adunat deja 2200 de comenzi în Europa. Multe dintre ele se datorează performanţelor pe care le promite noul muscle-car american: versiunea V8 atinge 100 de km/h în doar 4.8 secunde.

Expus în premieră europeană cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Ford Mustang se pregăteşte să îşi întâlnească clienţii de pe Bătrânul Continent. Primele exemplare vor sosi în luna iulie, însă până atunci europenii vor putea comanda una dintre cele două variante ale noului Mustang, Coupe sau Cabrio, disponibile ambele cu două motorizări pe benzină.

Chiar şi pe piaţa din România au fost publicate preţurile noii generaţii, socotelile începând de la 35.000 de euro.

Preţuri pentru noul Ford Mustang în România: de la 35.000 de euro pentru 2.3 Ecoboost de 314 CP

Intrarea în gamă va fi asigurată de versiunea 2.3 litri Ecoboost, capabilă să dezvolte 317 cai putere şi 432 de Nm, adică suficient pentru a putea ajuta varianta Coupe să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 5.8 secunde. Această configuraţie este şi cea mai economică, fiind capabilă să perceapă un consum mediu de numai 8 litri/100 de kilometri. Emisiile sunt şi ele destul de reduse pentru un muscle-car, fiind estimate la 179 g/km.

Varianta decapotabilă este oferită tot alături de două motorizări pe benzină.

Esential 4.8 secunde îi sunt necesare lui Ford Mustang Coupe V8 pentru a atinge 100 de km/h.
Pentru cei care îşi doresc mai multă performanţă, Ford Mustang Coupe şi Cabrio sunt oferite şi alături de un propulsor V8 de 5.0 litri, capabil să dezvolte 421 de cai putere şi 530 de Nm.
Pachetul de resurse va fi suficient pentru a face din Mustang cel mai rapid model oferit de Ford în Europa, având în vedere că acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se realizează în 4.8 secunde. De asemenea, viteza maximă este una generoasă, limitată însă la 250 de km/h.

Până în prezent Ford este mulţumit de primirea de care se bucură noul Mustang în Europa. În prima lună de la deschiderea comenzilor, sportiva legendară a americanilor a reuşit să adune deja 2200 de comenzi.

Comentarii (3)

  • Mai e putin si se lanseaza si noua generatie Camaro care va fi peste Mustang ca performante (cum de altfel a fost si generatia precedenta mai ales cu Z28).
    7 11
  • Some machine!.... Have to say that I like it and so do many more of us car fanatics. As we say in English ..Like it , Love it.....
    6 0
  • E o masina super! Arata foarte bine si are un pret absolut decent.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru