Ford Mustang

Joi, 24 Octombrie 2013 | Modele noi

Ediţia 2014 a Salonului Auto de la Detroit anunţă 18 premiere mondiale

Primul mare eveniment auto al anului 2014 va avea loc la Detroit. Salonul american va fi martorul a 18 premiere mondiale, pregătite deja de marii constructori auto.
Joi, 26 Septembrie 2013 | General

Ford Mustang este maşina clasică cea mai dorită de europeni

Formele musculoase ale lui Ford Mustang nu i-au fermecat doar pe americani. 35% dintre europenii care au răspuns la un sondaj online au declarat că modelul american este maşina clasică visată dintotdeauna.
Luni, 05 August 2013 | General

Ford a demarat campania care sărbătoreşte 50 de ani de Mustang (VIDEO)

Ford a declanşat deja campania de publicitate care anunţă împlinirea a 50 de ani de la debutul modelului Mustang. Legendarul muscle-car american are parte de mai multe filme care îi urmăresc povestea vieţii.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Ford Europa vrea un coupe emblematic, dar proiectul este respins de conducere

Divizia europeană Ford a înaintat proiectul unui coupe, poziţionat sub viitorul Mustang. Modelul a fost respins însă de consiliul de conducere din cauza situaţiei economice.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Marti, 21 August 2012 | General

Pebble Beach 2012: 20 de maşini au fost vândute la licitaţie cu peste un milion de dolari fiecare

Americanii de la RM Auctions au vândut mai multe automobile exotice la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Dintre acestea, 20 au fost vândute cu peste un milion de dolari exemplarul.
Luni, 11 Iunie 2012 | Accidente exotice

Ford Mustang GT, distrus în opt ore de noul său proprietar

În loc să se acomodeze încet cu noua sa maşină, un american a preferat să decupleze ESP-ul şi să se distreze pe drumurile publice cu un Ford Mustang GT. Distracţia sa s-a terminat la doar opt ore de la achiziţia maşinii, când a intrat într-un arbore.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Ford ar putea aduce Mustang şi pe piaţa din Europa

Ford ia în considerare importul modelului Mustang pe piaţa din Europa. Americanii aşteaptă reacţiile clienţilor europeni înainte de decizia finală.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Autoipoteze

Ford Evos Concept prefigurează viitorul Mustang

Viitoarea generaţie a lui Ford Mustang va renunţa la aspectul retro în favoarea unui look futurist, spun cei de la Wall Street Journal. Aparent, conceptul Evos va inspira a şasea generaţie a lui Mustang.
Vineri, 17 Februarie 2012 | Modele noi

Viitorul Focus RS va împărţi motorul 2.3 turbo cu Mustang

Cei de la Top Gear spun că noul Ford Focus RS va împărţi motorul cu Mustang. Propulsorul va avea patru cilindri în linie şi dezvoltă peste 325 CP.
Sambata, 07 Ianuarie 2012 | General

Eleanor va fi vândută la licitație

Celebrul Ford Mustang botezat Eleanor, vedeta din filmul "Gone in 60 Seconds" va fi vândut la licitație. Se așteaptă ca prețul de vânzare să fie de aproximativ 100.000 lire sterline.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Ford Mustang facelift vine la Los Angeles

Ford Mustang şi Ford Mustang Boss 302 au primit o restilizare cosmetică şi vor fi prezentate la Salonul Auto de la Los Angeles.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Octombrie 2011 | Modele noi

Ginetta a revenit pe piaţă cu G60

Cei de la Ginetta au revenit pe piaţă după o absenţă de 22 de ani cu G60. Modelul este bazat pe Farbio GTS, creat de constructorul pe care l-au achiziţionat în martie 2010.
Marti, 20 Septembrie 2011 | Modele noi

Ford: "Noua generaţie Mustang va avea un design modern"

Designerul şef al celor de la Ford a declarat că noua generaţie Mustang va încerca să adopte un design ceva mai modern, fără a abandona influenţele retro.
Marti, 09 August 2011 | Autoipoteze

Ford Mustang l-ar putea înlocui pe viitorul Capri

Viitorul Ford Capri ar putea fi o versiune entry-level a noului Mustang, echipată cu un motor EcoBoost cu patru cilindri în linie, spun italienii de la Autoblog.
Luni, 07 Martie 2011 | General

Viitoarea generaţie Ford Mustang va avea un design global

Ford promite că noua generaţie a muscle-car-ului Mustang va încerca să satisfacă cerinţele unui public global. Designul modelului sportiv va fi conturat de studiourile de design sin SUA, Europa şi Australia.
Duminica, 09 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Un sfert de milă în mai puţin de 10 secunde

Un Ford Mustang din 1965 a reuşit să parcurgă un sfert de milă în mai puţin de 10 secunde. Sub capota acestuia se află un motor de 4.0 litri cu şase cilindri în linie.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Modele noi

Camaro a depăşit Mustang la vânzări pentru prima dată în 25 de ani

Chevrolet Camaro a devenit cel mai bine vândut model sport din Statele Unite ale Americii. Modelul GM a surclasat Ford Mustang la vânzările anuale pentru prima dată în ultimii 25 de ani.
Marti, 17 August 2010 | Modele noi

Ford a lansat cel mai puternic Mustang din istorie

Oficialii Ford au anunţat cel mai rapid şi manevrabil Mustang creat vreodată - Boss 302. Americanii declară că modelul este la fel de rapid ca un BMW M3 pe circuitul Laguna Seca.
Vineri, 25 Iunie 2010 | Modele noi

Hyundai Genesis Coupe primeşte un motor V8 pentru duelul cu Ford Mustang

Hyundai intenţionează să demoleze supremaţia muscle-car-ului Ford Mustang pe piaţa americană odată cu introducerea unui motor V8 de 429 de cai putere pe actualul Genesis Coupe.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, Mustang, Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Kia Soul, Porsche Cayman, Jeep Compass, Lotus Elise
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru