Ford pregăteşte o surpriză sportivă la sfârşitul lui noiembrie

de Bogdan Mirică
Marti, 04.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un model sportiv nou, anticipat deja de un teaser video.

Ford se pregăteşte pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles, programată spre sfârşitul acestei lunii. Ovalul Albastru a publicat deja un scurt teaser video care anunţă un viitor model de performanţă.

Deşi imaginile nu trădează complet surpriza pregătită de Ford, mai multe declaraţii ale oficialilor vorbesc despre cât de importantă este performanţa pentru viitorul companiei. La microfon se succed, rând pe rând, Mike Fields, CEO-ul Ford, şi Joe Hinrichs, vice-preşedintele executiv al constructorului.

Urmareste Automarket
Puţinele imagini care descriu maşina trădează un volan îmbrăcat în Alcantara, pedale din aluminiu, jante din aliaj, o grilă specială şi un motor care sugerează performanţa.
Aşadar ingredientele necesare unui model sportiv, despre care mai multe surse susţin că ar fi chiar Mustang GT350, o versiune sportivă pentru muscle-car-ul american.

Există însă şi detalii care vorbesc despre o versiune de competiţie a modelelor deja existente, o maşină care va alerga exclusiv pe circuit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru