Ford va deschide listele de precomenzi pentru Mustang la Finala UEFA Champions League

de Sebastian Toma
Vineri, 09.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele 500 de unităţi Ford Mustang care vor fi vândute oficial în Europa vor fi disponibile pentru precomandă odată cu Finala UCL, anunţă reprezentanţii mărcii americane.

Ford Mustang, modelul iconic al constructorului american, va fi oferit în Europa în premieră începând cu anul 2015. Constructorul va marca ocazia specială pentru clienţii de pe Bătrânul Continent cu un eveniment care încheie un contract vechi de 21 de ani: sponsorizarea UEFA Champions League. Mai exact, în cadrul Finalei UEFA Champions League din 2014, ultimul eveniment din acest campionat derulat sub egida sponsorizării Ford, marca americană va deschide listele de precomenzi pentru primele 500 de unităţi Mustang vândute în Europa. Respectivele unităţi vor putea fi comandate în cele 90 de minute în care se derulează meciul de fotbal, explică reprezentanţii mărcii.

POVEŞTI AUTO: Ford Mustang - 50 de ani de legendă

Mustang va fi oferit în Europa în două versiuni de caroserie: fastback şi cabriolet. Fiecare dintre cele două versiuni vor putea fi comandate cu una dintre cele două motorizări din ofertă: 2.3 EcoBoost de 329 CP sau V8 de 5.0 litri şi 426 CP. Motorizarea de 2.3 litri este nouă în gama Ford şi asigură un cuplu motor de 407 Nm, în timp ce fratele său mai mare livrează 529 Nm.

La momentul precomenzii, vor fi oferite doar două nuanţe de caroserie: Race Red şi Magnetic Silver. Livrările primului lot de Mustang-uri importate oficial în Europa vor fi derulate în 2015. Clienţii celor 500 de unităţi s-ar putea bucura de o valoare de revânzare mai mare a maşinilor peste ani, cât timp reuşesc să păstreze modelele într-o stare cât mai bună.

Aceasta este nuanţa numită ”Magnetic Silver”, purtată cu mândrie de un Mustang de a şasea generaţie, caroserie fastback.

Ford: "Lansăm Mustang şi în Europa pentru că voi cunoaşteţi mai bine maşina decât americanii"

Urmareste Automarket
Fiecare exemplar din lotul de 500 de unităţi va primi un pachet special de dotări şi un certificat care îi atestă apartenenţa la acest lot select.
Lista de dotări a acestora include sistemul multimedia SYNC 2, sistem de navigaţie, scaune încălzite şi ventilate, sistem de asistenţă la parcare, ornamente din piele neagră şi din crom pentru interior şi jante din aliaj de 19 inch. Preţul nu a fost specificat, dar este posibil ca Mustang să fie cel mai scump model oferit de Ford pe piaţa din Europa, cel puţin în cazul versiunii V8.

via autonews

Comentarii (2)

  • torsen
    dream car!
    13 0
  • inexorabil
    Politica globală de marketing a lui Ford mi se pare mai chibzuită şi mai eficientă decât cea a lui Opel Motors...Apropo, aţi auzit de vreo zbatere sau măcar de cea mai vagă mişcare în RC (Rüsselsheim Center :D) în sensul demersului de a lua locul lui Ford ca partener oficial UCL? Evident că nu, fiindcă ideile îndrăzneţe şi ocaziile de speculat nu figurează de obicei pe agenda celor care au făcut de ruşine (re)numele GM. Eu, unul, n-aş renunţa la Camaro pentru Mustang. Dar uite că un muscle-car atât de expresiv nu poate fi pus în valoare la scară mondială. El ar putea, sărmanu', dar nu este o fiinţă cu conştiinţă de sine, astfel încât să aibă capacitatea de a lua singur decizii în favoarea sa. Maşinile sunt personificate doar în mintea celor care le iubesc.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru