Pret Ford Mustang

Joi, 01 Februarie | Intern

Prețuri noul Ford Mustang în România: start de la 55.900 de euro

Noua generație Ford Mustang poate fi comandată în România. Disponibil exclusiv cu motor V8, celebrul muscle car american pornește, la noi în țară, de la 55.900 de euro.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Modele noi

Ford Mustang intră în producţie în 14 iulie

Noua generaţie a lui Ford Mustang va intra în producţia de serie în dimineaţa zilei de luni, 14 iulie 2014. Versiunea decapotabilă va fi introdusă în producţie două lunim mai târziu.
Luni, 23 Iunie 2014 | Siguranta

PREMIERĂ: Ford Mustang va avea un airbag pentru genunchi integrat în uşa torpedoului

Ford Mustang va beneficia de o dotare de siguranţă pasivă inedită încă din standard: airbag pentru genunchii pasagerului, integrat în torpedo.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Ford va deschide listele de precomenzi pentru Mustang la Finala UEFA Champions League

Primele 500 de unităţi Ford Mustang care vor fi vândute oficial în Europa vor fi disponibile pentru precomandă odată cu Finala UCL, anunţă reprezentanţii mărcii americane.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford: "Lansăm Mustang şi în Europa pentru că voi cunoaşteţi mai bine maşina decât americanii"

Ford a decis să aducă noul Mustang şi în Europa pentru că publicul de pe Bătrânul Continent cunoaşte mai bine maşina decât cel american. Există peste 600 de fan cluburi Mustang la nivel mondial, dintre care unul chiar şi în Islanda.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, noul Ford Mustang, pret Ford Mustang, Barb Samardzich, Ford Mustang Europa, James Farley, vanzaro Ford Mustang, Zoltan Brassai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru