Barb Samardzich

Marti, 29 Martie 2016 | Modele noi

Ford a găsit un compromis pentru iubitorii de SUV-uri: versiune cross pentru Focus, rivală cu Volkswagen Golf Alltrack

Ford a anunțat oficial că va lansa versiuni cross pentru majoritatea modelelor din gamă. Focus este unul dintre candidați, urmând să beneficieze de o versiune gata să se bată cu Volkswagen Golf Alltrack.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Şeful Ford Europa: „Motorul 1.0 Ecoboost ne-a ajutat să ne afirmăm”

Barb Samardzich, şeful Ford Europa, a recunoscut că motorul 1.0 Ecoboost şi premiile obţinute în ultimii ani au ajutat Ovalul Albastru să se afirme pe piaţa de pe Bătrânul Continent.
Marti, 25 Februarie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu noul Ford Focus facelift la Frankfurt

Ford ne-a teleportat la Frankfurt pentru a vedea noul Focus facelift în "carne şi oase". Singura condiţie? Să păstrăm secretul până la dezvăluirea oficială, care a avut loc ieri. Am adunat pentru voi câteva impresii calde despre cel mai tehnologizat model compact al momentului.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Modele noi

Ford: "Lansăm Mustang şi în Europa pentru că voi cunoaşteţi mai bine maşina decât americanii"

Ford a decis să aducă noul Mustang şi în Europa pentru că publicul de pe Bătrânul Continent cunoaşte mai bine maşina decât cel american. Există peste 600 de fan cluburi Mustang la nivel mondial, dintre care unul chiar şi în Islanda.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, noul Ford Mustang, pret Ford Mustang, Barb Samardzich, Ford Mustang Europa, James Farley, vanzaro Ford Mustang, Zoltan Brassai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru