Ford Mustang

Marti, 01 August 2017 | Tehnologie

Ford are grijă de vecinii tăi: americanii au lansat un sistem care poate reduce sunetul evacuării unui Mustang

Sunt situații în care vecinii ar putea fi deranjați de sunetul puternic al evacuării unui Mustang, așa că Ford a gândit un mod silențios de rulare.
Vineri, 14 Iulie 2017 | Tehnologie

Ford Mustang ar putea deveni cel mai bun prieten al bicicliștilor: inginerii au patentat un suport retractabil pentru biciclete

O schiță publicată recent ne arată că Ford lucrează la un suport retractabil pentru biciclete. Acesta este atașat unui Ford Mustang, anticipând astfel un posibil opțional dedicat celor care iubesc și muscle-car-ul dar și ieșirile în natură cu bicicleta.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Marti, 30 Mai 2017 | General

Comoara descoperită în castelul elvețian s-a vândut: toate cele 12 mașini clasice au adunat două milioane de euro

La începutul lunii aprilie, în garajul unui vechi castel elvețian se descopereau 12 mașini clasice extrem de valoroase. Printre ele și un Mercedes 300SL Roadster.
Marti, 23 Mai 2017 | Economic

Ford Mustang, cea mai vândută mașină sportivă din lume în 2016. Modelul american ocupă primul loc și în România

Cu peste 150.000 de unități comercializate, Ford Mustang a câștigat lupta pentru cea mai vândută mașină sportivă din lume în 2016, iar modelul american ocupa primă poziție inclusiv în România.
Marti, 25 Aprilie 2017 | Economic

Ford Mustang, din nou în topul mașinilor sportive preferate în 2016: americanii au vândut 150.000 de exemplare

Ford se laudă cu vânzări record pentru Mustang în anul 2016. Un total de 150.000 de mașini au fost vândute, dintre care aproape o treime au ajuns în afara granițelor SUA.
Marti, 04 Aprilie 2017 | General

Comoara din castelul elvețian: o duzină de mașini clasice care se vor vinde pentru câteva milioane de euro

Noii proprietari ai unui castel elvețian au descoperit în garajul proprietății o adevărată comoară pentru colecționarii de mașini clasice. Capul de afiș este un Mercedes 300 SL Roadster.
Luni, 30 Ianuarie 2017 | Siguranta

Ford reacționează după eșecul de la EuroNCAP: Mustang va primi sistem de frânare automată de urgență și pe versiunea europeană

Ford a confirmat că Mustang va primi sistem de frânare automată de urgență și pe versiunea europeană, după ce modelul sportiv a obținut doar două stele în testele EuroNCAP.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Siguranta

EuroNCAP a publicat primele rezultate din 2017: Ford Mustang dezamăgește cu doar două stele, Volvo excelează cu noile S90 și V90

EuroNCAP a început anul 2017 cu trei mașini testate. Dacă toată lumea se aștepta ca Volvo S90 și V90 să obțină cinci stele, nimeni nu anticipa rezultatul dezamăgitor al lui Ford Mustang: doar două stele.
Vineri, 20 Ianuarie 2017 | Modele noi

Ford Mustang Convertible facelift: primele imagini si informatii despre versiunea decapotabilă a sportivei americane

Ford Mustang Convertible a primit un facelift care introduce modificări minore de design și un instrumentar de bord complet digital de 12 inch, pe lângă îmbunatățiri la motoarele V8 de 5.0 litri și EcoBoost de 2.3 litri.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Ford Mustang facelift: schimbări subtile pentru cel mai vândut coupe sportiv din lume

Cei care-și vor comanda un Mustang începând cu anul viitor se vor putea baza pe o versiune îmbunătățită a modelului american. Cele mai importante noutăți sunt apariția ceasurilor de bord digitale, farurile LED și implementarea unor sisteme de siguranță activă.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Modele noi

Ford Fiesta a ajuns la a şaptea generație: prima fotografie oficială

Ford a dezvăluit prima imagine cu noua generaţie Fiesta. Modelul Ford va avea 4 versiuni speciale, printre care Vignale (alură premium) și Active (gardă la sol înălțată, valențe de crossover). Motorul Ecoboost de 1.0 litri va avea funcţie de dezactivare a cilindrilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Septembrie 2016 | Economic

Americanii ocupă din nou Germania: Ford Mustang este cel mai vândut model sportiv, depășind Porsche 911 și Audi TT

Ford a tras lozul câștigător atunci când a decis să facă din Mustang un model global. Sportiva americanilor a devenit mai populară decât Porsche 911 și Audi TT.
Marti, 23 August 2016 | Modele noi

Ford pregătește cel mai puternic Muscle Car de pe piață: Mustang Shelby GT500 va avea 740 CP

Cu un motor V8 twin-turbo sub capotă, noul Shelby 500GT va reuși să-și depășească clar rivalii direcți, Camaro ZL1 și Challenger SRT Hellcat. Are Ford în mânecă asul perfect?
Miercuri, 06 Iulie 2016 | General

Record de autonomie cu Ford Mustang 2.3 Ecoboost: 1239 de kilometri cu un singur plin și consum de 4.9 litri

Doi norvegieni au organizat un test de consum cu versiunea 2.3 litri Ecoboost a actualului Mustang. Cu un singur plin de carburant ei au reușit să parcurgă 1249 de kilometri.
Marti, 05 Iulie 2016 | Tehnologie

Rivali de o viață, frați de transmisie: Chevrolet Camaro și Ford Mustang vor folosi aceeași cutie cu 10 trepte

Chevrolet Camaro și Ford Mustang vor folosi începând de anul viitor aceeași transmisie. Este vorba despre o cutie cu 10 rapoarte, pe care cei doi constructori au dezvoltat-o împreună.
Luni, 13 Iunie 2016 | Modele noi

Se echilibrează balanța filmului Transformers: după Camaro Bumblebe apare și un Ford Mustang în tabăra Decepticon

Michael Bay a dezvăluit mașina care va juca rolul lui Decepticon Barricade în noul film din seria Transformers. Acesta îl va avea de înfruntat pe Chevrolet Camaro Bumblebee.
Marti, 24 Mai 2016 | Siguranta

Mușchi și cam atât: Mustang, Camaro și Challenger au fost testate în SUA la capitolul siguranță. Niciunul nu a luat distincția supremă

Autoritatea americană IIHS a testat la capitolul siguranță trei dintre cele mai cunoscute muscle car-uri din State. Niciuna nu s-a calificat pentru distincția de vârf Top Safety Pick.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Economic

Legenda americană cucereşte lumea: Ford Mustang, cel mai bine vândut coupe sportiv la nivel global în 2015

Ford Mustang a fost cel mai bine vândut coupe sportiv din lume în 2015 şi singurul model din acest segment care a depăşit pragul de 100.000 de unităţi comercializate.
Luni, 28 Martie 2016 | General

Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.

Tag-uri similare

Ford, Ford Mustang, Mustang, Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Kia Soul, Porsche Cayman, Jeep Compass, Lotus Elise
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru