Tunerul Hennessey a pregătit un pachet de performanță pentru Ford Mustang: 808 cai putere și 3.3 secunde pentru sprintul 0-100 km/h

de Cornel Șocariciu
Joi, 02.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cei 27 de ani de existență, casa de tuning Hennessey a modificat 10.000 de mașini. Pentru a marca acest moment, americanii au pregătit un pachet special pentru Ford Mustang. Modelul va fi produs în doar 19 unități și integrează un pachet de performanță, un kit de caroserie și modificări de interior.

Primele mașini modificate de Hennessey au apărut în 1991, iar în tot acest timp, tunerul american a reușit să ajungă la 10.000 de unități. Pentru a aniversa acest moment, tunerul s-a gândit să vină pe piață cu un pachet extrem de interesant pentru Ford Mustang.

Heritage Edition Mustang este numele folosit de Hennessey, iar modelul va fi produs în doar 19 unități. Motorul V8 de 5.0 litri prezent pe versiunea Mustang GT a fost modificat, iar acum oferă 808 cai putere la 7.200 rpm și 918 Nm la 4.500 rpm. Suspensia a suferit și ea o serie de transformări, iar jantele de 20 inch sunt acum încălțate cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

În aceste condiții, Heritage Edition Mustang poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde, iar viteza maximă se oprește la 322 km/h. În plus, sfertul de milă este parcurs în 10.7 secunde.

Tunerul Hennessey a pregătit pentru acest Ford Mustang și o serie de accesorii din fibră de carbon, un sistem de evacuare nou și un sistem de frânare semnat de Brembo.

Pentru moment, doar americanii pot comanda noul Heritage Edition Mustang, prețul cerut de Hennessey fiind de 89.950 de dolari, echivalentul a 77.350 de euro.

Comentarii (1)

  • mircea badea
    romanasii asteapta un henesey diesel. :)))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru