Lamborghini Aventador

Luni, 05 Decembrie 2011 | O lume nebuna

O machetă Lamborghini în valoare de 3.5 milioane euro va fi scos la licitaţie

Cea mai scumpă machetă auto din lume va fi vândută în cadrul unei licitaţii ce se va desfăşura în această lună la New York.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | O lume nebuna

Cea mai scumpă machetă din lume costă 4.2 milioane de dolari

Un german a expus la Frankfurt cea mai scumpă machetă din lume. Aceasta are un preţ de pornire de 4.2 milioane de dolari şi reprezintă un Lamborghini Aventador, care este de 12 ori mai ieftin.
Luni, 08 August 2011 | Autoipoteze

Lamborghini ar putea lansa un Aventador capabil să atingă 400 km/h

Lamborghini ar puta lucra în secret la o versiune ultr-performantă a actualului Aventador. Botezată LP700-4, versiunea ar putea atinge 400 de m/h.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini prezintă un nou supercar la Frankfurt

Un teaser oficial, dezvăluit astăzi, trădează intenţiile Lamborghini de a prezenta un nou supercar în cadrul Salonului de la Frankfurt, în această toamnă.
Joi, 07 Iulie 2011 | Autoipoteze

BMW ar putea dezvolta un succesor al lui M1, rival pentru Aventador

Potrivit celor de la Auto Express, BMW discută posibilitatea dezvoltării unui rival pentru Lamborghini Aventador. Între timp, constructorul lucrează la M2, un model de 350 CP bazat pe platforma lui Seria 2.
Sambata, 18 Iunie 2011 | O lume nebuna

Un Lamborghini Aventador fals, confiscat de Poliţia din China

Poliţia din oraşelul chinez Kumming a confiscat un Lamborghini Aventador fals. Proprietarul acestuia i-a cerut unei fabrici locale de prelucrat tablă să îi realizeze o caroserie asemănătoare cu cea a suprecarului italian.
Marti, 31 Mai 2011 | Modele noi

Ipoteze: Lamborghini Aventador în "uniformă" de poliţist

O echipă de designeri a desenat versiunea de poliţie a lui Lamborghini Aventador. În trecut, constructorul italian de supercar-uri le-a donat poliţiştilor două exemplare Gallardo echipate complet.
Sambata, 21 Mai 2011 | Tuning

Oakley Design modifică Lamborghini Aventador

Britanicii de la Oakley Design au creat un pachet de tuning pentru proaspătul Lamborghini Aventador. Acesta va dispune de tracţiune doar pe puntea din spate şi va livra 760 de cai putere.
Joi, 05 Mai 2011 | Autoipoteze

Lamborghini Sesto Elemento ar putea ajunge pe piaţă la finele anului

Conceptul Sesto Elemento ar putea fi produs de Lamborghini într-un număr extrem de limitat, asemeni lui Reventon. Supercarul va fi destinat doar folosirii pe circuit.
Joi, 05 Mai 2011 | Feature

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Autoipoteze

Lamborghini Aventador Roadster ar putea sosi în 2012

Varianta decapotabilă a supercarului Aventador ar putea debuta oficial chiar mai devreme decât se aştepta. Surse neoficiale vorbesc de o lansare programată anul viitor.
Marti, 03 Mai 2011 | Economic

China va deveni în 2012 cea mai mare piaţă pentru Lamborghini

Stephan Winkelmann, CEO Lamborghini, a declarat că anul viitor China va deveni cea mai mare piaţă de desfacere pentru constructorul din Sant'Agata Bolognese.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Martie 2011 | Modele noi

Lamborghini Aventador va fi produs în 4.000 de exemplare

Odată cu anunţul epuizării numărului de unităţi Aventador oferite în 2011, a venit şi prima informaţie legată de numărul total de producţie. Italienii vor fabrica 4.000 de unităţi.
Luni, 07 Martie 2011 | Industrie

Ferrari şi Lamborghini au epuizat stocul pe 2011 al noilor FF şi Aventador

Noile Ferrari FF şi Lamborghini Aventador se bucură deja de un succes deosebit. Constructorii italieni au declarat că au primit rezervări pentru toată producţia acestui an.
Sambata, 05 Martie 2011 | Reportaj

Corespondență de la Salonul Auto de la Geneva: Precizie elveţiană

Salonul Auto de la Geneva a mers și în acest an precum un ceas elveţian de mare precizie. Cum se poate rezuma totul? Jurnalişti din toate colţurile lumii, premiere mondiale, supercaruri spectaculoase şi fete frumoase.
Joi, 03 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 5 supercaruri şi maşini sport

De la Salonul Auto de la Geneva nu au lipsit maşinile ultra sportive. Vă prezentăm un Top 5 al celor mai interesante apariţii de acest tip.
Luni, 28 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Lamborghini Aventador LP700-4

Lamborghini a dezvăluit primele imagini oficiale ale noului său supercar, Aventador LP700-4. Noul model debutează la Geneva.
Sambata, 12 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Detalii noi despre Lamborghini Aventador

Oficialii constructorului italian Lamborghini au oferit publicului detalii noi despre succesorul lui Murcielago. Acesta va beneficia de serviciile unei structuri monococă a cărei masă este de 147.5 kilograme.
Sambata, 12 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Premierele constructorilor italieni de la Geneva 2011

Constructorii auto italieni au pregătit o mulţime de premiere pentru cei prezenţi la Salonul Auto de la Geneva. Dintre acestea amintim: Pagani Huayra, Ferrari FF sau De Tomaso SLC.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

Lamborghini Aventador a fost confirmat pentru Geneva

Lamborghini a confirmat debutul urmaşului lui Murcielago la Salonul Auto de la Geneva din martie 2011. Modelul este echipat cu un motor V12 de 700 CP.

Tag-uri similare

Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Jota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru