Lamborghini Aventador

Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Electrificare în gama Lamborghini: înlocuitorul lui Aventador va avea un sistem hibrid de propulsie

Un oficial din cadrul Lamborghini spune că înlocuitorul lui Aventador va folosi un sistem de propulsie electrificat. Italienii vor miza în continuare pe un propulsor V12 și pe unul sau două motoare electrice.
Joi, 31 August 2017 | General

Supercar cu potențial de învechire: unul dintre cele trei Lamborghini Veneno produse este scos la vânzare pentru 8 milioane de euro

Lamborghini Veneno este supercarul care marca în 2013 cei 50 de ani de existență ai brandului italian. A fost una dintre cele mai rare mașini produse de italieni, de unde și prețul exorbitant la revânzare.
Vineri, 25 August 2017 | Modele noi

Lamborghini țintește sus: șapte versiuni noi pentru Huracan și un înlocuitor de 1.000 CP pentru Aventador

Lamborghini vrea să obțină vânzări din ce în ce mai bune, iar pentru acest lucru promite o gamă mult mai generoasă. SUV-ul Urus, șapte versiuni noi pentru Huracan și un urmaș pentru Aventador sunt "armele" cu care Lamborghini pregătește asaltul asupra Ferrari.
Marti, 25 Aprilie 2017 | O lume nebuna

Polițiștii englezi nu iartă cursele ilegale. Trei prieteni au rămas fără mașinile închiriate: un Ferrari, un McLaren și un Lamborghini

Poliția din Anglia a confiscat trei supercaruri după o cursă ilegală pe autostradă. Trei prieteni au rămas astfel fără un Lamborghini Aventador, un McLaren 570S și un Ferrari 458 Italia, toate închiriate.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Industrie

Se întâmplă și la case mai mari: 1400 de unități Lamborghini Aventador, rechemate în service de teama unui posibil incendiu

Lamborghini a anunțat că va rechema în service un număr de 1453 de unități ale modelului Aventador vândute în SUA. Problema descoperită ar putea duce la un incendiu.
Luni, 19 Decembrie 2016 | Modele noi

Chiar și mașinile exotice au parte de facelift: Lamborghini Aventador S prezentat oficial cu 40 de cai în plus

Lamborghini a dezvăluit oficial faceliftul modelul Aventador. Acesta aduce un look nou, mai multă tehnologie, prima direcție pe ambele axe și mai multe resurse sub capotă.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Modele noi

Lamborghini se joacă cu imaginația noastră: un clip video anunță lansarea lui Aventador facelift

Lamborghini a pblicat un teaser video care ne anunță lansarea unui nou model cu motor V12. Primele informații îl dau drept candidat sigur pe Aventador facelift.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Modele noi

Lamborghini Aventador îşi schimbă şi părul, şi năravul: facelift-ul va primi sufixul S şi va avea un motor mai puternic

Lamborghini Aventador S va fi numele faceliftului pregătit de constructorul italian pentru supercar, iar acesta va beneficia şi de un motor mai puternic. Lansarea este programată pentru luna martie.
Sambata, 27 August 2016 | O lume nebuna

Programul Rabla naște opere de artă: Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador și Mercedes 300 SL, reproduse din fier vechi

50 de artiști au fost invitați într-un centru de colectare a fierului vechi. Ce a ieșit din mâinile lor și resturile de tablă, roți zimțate și cauciucuri sunt adevărate opere de artă.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | O lume nebuna

Se întâmplă și la case mai mari: o turmă de oi a blocat o cursă de supercaruri în Franța

Mai multe supercaruri participante la Modball 2016 au rămas blocate într-un sătuc din Franța din cauza unei turme de oi, ajunsă pe șosea.
Sambata, 09 Iulie 2016 | Economic

Lamborghini merge la aspirație în spatele Ferrari: italienii au vândut peste 2000 de mașini în doar șase luni

Cu numai două modele în gamă, Aventador și Huracan, Lamborghini reușește să înregistreze vânzări în creștere și să se apropie de Ferrari.
Luni, 28 Martie 2016 | Economic

Când elevul își depășește profesorul: Lamborghini Aventador a trecut peste recordul de vânzări al lui Murcielago

Lamborghini a anunțat că a reușit să producă 5000 de unități Aventador în doar patru ani și jumătate. Predecesorul său, Lamborghini Murcielago, adunase doar 4000 de clienți în nouă ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Ianuarie 2016 | Economic

Lamborghini se vinde ca pâinea caldă, iar ”de vină” este best-seller-ul Huracan

Lamborghini a înregistrat un record absolut de vânzări în anul 2015. Eroul italienilor s-a numit Huracan, o mașină care a atras un număr record de clienți și a depășit succesul vechiului Gallardo.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Modele noi

Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster: primele imagini cu decapotabila de 750 de cai putere

Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster oate fi deja descoperit într-un prim set de fotografii. Comparativ cu fratele său coupe, decapotabilă are cu 50 de kilograme în plus.
Marti, 30 Iunie 2015 | Modele noi

Lamborghini confirmă Aventador SuperVeloce Roadster: 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Directorul executiv Lamborghini a anunțat că Aventador SuperVeloce va avea și o variantă Roadster. Modelul este deja disponibil pentru a fi comandat la dealerii din toată lumea.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Economic

Lamborghini Aventador SuperVeloce: cele 600 de unități au fost deja cumpărate

Lamborghini Aventador SuperVeloce este cel mai rapid model creat de constructorul din SantAgata Bolognese. Cei 750 de cai putere ai săi au făcut ca producția să se epuizeze rapid.
Vineri, 16 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu zece noi propuneri de tuning. Cap de afiş este „The Hulk”, bazat pe Lamborghini Aventador, însă avem şi un Mercedes G63 AMG 6x6 blindat care costă 2.4 milioane de euro.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Modele noi

Lamborghini Aventador Jackie Chan – ediţie unicat pentru actorul de filme de acţiune

Lamborghini va expune la Salonul de la Beijing un Aventador Jackie Chan Edition, creat într-un singur exemplar şi dedicat actorului chinez.
Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.

Tag-uri similare

Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Jota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru