Lamborghini se joacă cu imaginația noastră: un clip video anunță lansarea lui Aventador facelift

de Bogdan Mirică
Marti, 13.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a pblicat un teaser video care ne anunță lansarea unui nou model cu motor V12. Primele informații îl dau drept candidat sigur pe Aventador facelift.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la Detroit, tot mai mulți producători auto încep să ne stârnească curiozitatea cu o serie de imagini sau clipuri video.

Cel mai recent exemplu este Lamborghini, care a dezvăluit un film oficial, dedicat motoarelor sale V12. Italienii trec în revistă experiența pe care o au în acest domeniu, amintind de momente importante, cum ar fi modelele 350 GT sau Miura.

Enumerarea se încheie cu actualul Aventador și drifturile sale prin deșert. Mesajul final ”What will be next?”, adică ”Ce mai urmează?” lasă loc de mai multe interpretări, mai ales în contextul apropierii Salonului Auto de la Detroit.

Urmareste Automarket
Media internațională s-a grăbit deja să vorbească despre faceliftul lui Aventador, denumit Aventador S și surprins deja de fotografii spion în cadrul testelor.
Pe lângă modificările estetice, supercarul ar urma să primească și o serie de îmbunătățiri la nivelul motorului V12, de unde și ideea clipului. Fără îndoială, faceliftul lui Aventador va beneficia de ceva mai mulți cai putere și de un consum îmbunătățit.

Alte voci din dmeniu susțin că Lamborghini ar putea dezvălui un concept complet nou în cadrul Salonului de la Detroit. Bineînțeles, pentru a fi în spiritul teaserului, acesta va fi propulsat tot de un motor V12.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru