Lamborghini Miura

Joi, 14 Martie | Oameni si masini

Rămas bun, Marcello Gandini. Omul care a desenat Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos a murit la 85 de ani

Marcello Gandini, legendarul designer italian care a desenat mașini precum Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos, s-a stins din viață. Designer-ul italian avea 85 de ani.
Duminica, 11 August 2019 | Industrie

Un exemplar Lamborghini Miura va fi scos la licitație în octombrie: prețul de vânzare, estimat la 1.2 milioane de dolari

Un exemplar Lamborghini Miura descoperit în Germania va fi scos la vânzare de celebra casă de licitații RM Sotheby’s în luna octombrie. Mașina cu motor V12 și 370 de cai putere ar putea fi vândută pentru suma de 1.2 milioane de dolari.
Miercuri, 08 Mai 2019 | General

Vedetă cu acte în regulă: Lamborghini a identificat exemplarul Miura folosit în pelicula The Italian Job din 1969

Exemplarul Lamborghini Miura P400 cu numărul de șasiu #3586 este cel care a jucat în filmul The Italian Job. Mașina a fost identificată și certificată de producătorul italian, iar din 2018 se află în garajul colecționarului Fritz Kaiser.
Joi, 25 Mai 2017 | Modele noi

Lamborghini discută lansarea celui de-al patrulea model din gamă: „Trebuie să folosească o platformă modulară și să nu canibalizeze vânzările lui Urus”

Lamborghini se gândește deja la introducerea unui al patrulea model în gamă. Acesta ar urma să fie dezvoltat pe o platformă modulară și să fie inspirat de Miura sau Countach.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | General

Bătrânul Lamborghini Miura încă mai poate: drifturi pe un drum acoperit de zăpadă (VIDEO)

Un gest care ar putea fi considerat nebunesc a generat un adevărat spectacol: un Lamborghini Miura a fost echipat cu anvelope de iarnă și a omagiat obiceiul unui președinte iranian din anii '80.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Modele noi

Lamborghini se joacă cu imaginația noastră: un clip video anunță lansarea lui Aventador facelift

Lamborghini a pblicat un teaser video care ne anunță lansarea unui nou model cu motor V12. Primele informații îl dau drept candidat sigur pe Aventador facelift.
Joi, 27 Martie 2014 | Economic

Bertone, carosierul care a desenat Lamborghini Countach, recunoaşte oficial falimentul

Bertone a recunoscut oficial problemele financiare cu care se confruntă. Caroserierul italian trebuie să găsească urgent un cumpărător pentru a evita decesul la numai doi ani de la sărbătorirea centenarului.
Joi, 05 Mai 2011 | Feature

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru