Lamborghini Aventador îşi schimbă şi părul, şi năravul: facelift-ul va primi sufixul S şi va avea un motor mai puternic

de Daniel Popescu
Marti, 22.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Aventador S va fi numele faceliftului pregătit de constructorul italian pentru supercar, iar acesta va beneficia şi de un motor mai puternic. Lansarea este programată pentru luna martie.

Lamborghini pregăteşte în prezent un facelift pentru Aventador care cel mai probabil va fi dezvăluit publicului cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din lună martie.

Până atunci, presa internaţională anunţă o serie de informaţii interesante, printre care şi aceea că supercarul va fi cunoscut sub un nume nou: Lamborghini Aventador S. Constructorul a înregistrat deja această denumire la biroul de proprietate intectuala a Uniunii Europene, iar alegerea nu este una surprinzătoare, în contextul în care aceeaşi strategie a mai fost folosită şi în trecut pentru modele precum Miura S şi Countach S.

Urmareste Automarket
Facelift-ul va utiliza în continuare un motor V12 de 6.5 litri, însă puterea acestuia va creşte.
Dacă în prezent acesta generează 700 de cai putere, unitatea urmează să fie îmbunătăţită până la cel puţin 720 de cai putere, atât cât oferă şi ediţia specială Anniversario LP 720-4 lansată în urmă cu câţiva ani.

Lamborghini Aventador S a fost deja văzut într-o serie de teste camuflate, iar imaginile au evidenţiat că producătorul va modifica uşor şi designul, care va prelua o serie de elemente de la Superveloce, inclusiv în privinţa amortizoarelor adaptive sau a sistemului de evacuare.

Până la lansarea lui Aventador S, Lamborghini va dezvălui Huracan Superleggera în cadrul unui eveniment privat care va avea loc la sfârşitul acestei luni, pe lângă o versiune decapotabilă care ar putea primi numele Huracan Performance.

Via AutoGuide

Comentarii (1)

  • meh, 720cp in 2017.. :/ sa ne anunte cand o avea 2000+, pana atunci va fi ignorat de reisari!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru