Lamborghini Aventador Jackie Chan – ediţie unicat pentru actorul de filme de acţiune

de Bogdan Mirică
Miercuri, 09.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va expune la Salonul de la Beijing un Aventador Jackie Chan Edition, creat într-un singur exemplar şi dedicat actorului chinez.

Lamborghini vine la Salonul Auto de la Beijing, programat să îşi deschidă porţile săptămâna viitoare în 20 aprilie, cu o ediţie specială a modelului Aventador. Supercarul este prezentat publicului asiatic în versiunea Jackie Chan Edition, inspirată de marele actor de filme de acţiune.

După cum probabil aţi intuit, exemplarul este unic şi a fost personalizat de divizia Ad Personam, responsabilă cu individualizarea modelelor din SantAgata Bolognese.

Aventador Jackie Chan Edition vine cu o caroserie vopsită în culoarea gri titanium, completată de jante Nero Ade, din aliaj, vopsite în culoarea neagră. Interiorul este personalizat cu ajutorul unei tapiţerii din piele neagră şi roşie, cu tetiere pe care a fost embosat cuvântul long, nume adevărat al actorului: Cheng Long.

Esential 1.2 milioane de dolari costă un Lamborghini Aventador în China.
Maşina va fi scoasă la licitaţie, iar banii adunaţi în urma evenimentului vor fi donaţi fundaţiei de caritate Jackie Chan cu scopul de a sprijini industria cinematografică chineză.
Deşi preţul unui Aventador este de 1.2 milioane de dolari în China, exemplarul Jackie Chan Edition va aduna cu mult peste această sumă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru