Se întâmplă și la case mai mari: o turmă de oi a blocat o cursă de supercaruri în Franța

de Bogdan Mirică
Miercuri, 13.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai multe supercaruri participante la Modball 2016 au rămas blocate într-un sătuc din Franța din cauza unei turme de oi, ajunsă pe șosea.

O turmă de oi care blochează un drum este un scenariu pe care îl trăiești, de obicei, într-o țară cu un profund caracter rural, cum este România. Se întâmplă însă și la case mai mari, în țări mult mai civilizate.

O turmă de oi a blocat o șosea care traversează o zonă muntoasă din Franța. Probabil, evenimentul ar fi trecut neobservat dacă traficul nu presupunea o adunătură de mașini care valorau împreună câteva milioane de euro. Mai mulți participanți la cursa denumită Modball și creată după modelul Gumball 3000, s-au trezit înconjurați de oi și au rămas blocați în mijlocul șoselei.

Coloana de mașini plecase de la Monaco și era în drum spre Londra. Printre mașinile blocate s-au numărat un Lamborghini Aventador, un Porsche Cayman GT vopsit în culorile Martini Racing, un alt Porsche 911, un Nissan GT-R și un Ferrari F12 Berlinetta.

via msn

Comentarii (3)

  • Se pare ca Becali e peste tot !
    12 0
  • Albastru
    Asta e in bucuresti?
    1 1
  • le.a tras un polish frumos :)) si gratis ;)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru