Lamborghini Aventador

Joi, 13 Februarie 2014 | Economic

Lamborghini Huracan a primit deja 700 de comenzi

Lamborghini se îndreaptă către un nou succes comercial cu noul Huracan LP610-4. Supercarul a adunat deja 700 de comenzi ferme, chiar dacă debutul live va avea loc luna viitoare la Geneva.
Luni, 03 Februarie 2014 | Accidente exotice

Lamborghini Aventador, distrus de un autobuz în China

Lamborghini se bucură de o popularitate mare în China. Supercarul Aventador este vedeta brandului italian, dar şi unul dintre cele mai periculoase automobile exotice atunci când nu poate fi controlat. Urmările sunt uşor de intuit.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (1)

Materialul nostru dedicat creaţiilor din lumea tuningului revine şi în 2014. Avem pentru voi mai multe kituri pentru Aventador, dar şi primul tuning dedicat lui Lamborghini Huracan.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (20)

Chiar dacă am fost ocupaţi cu două saloane auto săptămâna aceasta, ne-am făcut temele şi la capitolul tuning. Avem pentru voi cel mai nebun kit de tuning pentru Ferrari LaFerrari, la pachet cu alte supercaruri.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (17)

Săptămâna aceasta avem pentur voi o nouă colecţie de maşini modificate. Am putea numi ediţia de astăzi drept invazia Audi-Porsche, însă premiul pentru culoare aparţine noului Lexus IS.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (16)

Weekendul începe cu o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Fanii Mercedes se vor simţi răsfăţaţi cu atâtea kituri de tuning.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Automarket a adunat pentru voi cele mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Nu trebuie să rataţi propuneri nebune create pe baza unor modele consacrate din curtea Lamborghini şi Ferrari. Alături de ele stă şi noul Seat Leon FR.
Luni, 23 Septembrie 2013 | Accidente exotice

VIDEO: Lamborghini Aventador, secţionat în urma unui accident spectaculos

Un Lamborghini Aventador a căzut pradă neatenţiei într-un cartier de la marginea oraşului New York. Surprinzător, şoferul supercarului nu a fost vinovat de producerea accidentului, surprins de o cameră video.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Tuninguri lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe lângă numărul mare de constructori, la Salonul Auto de la Frankfurt s-au aflat şi numeroşi tuneri. Toţi au depus eforturi pentru a prezenta modele cu o faţă nouă. Vedete au fost produsele Mercedes, dar şi Lamborghini.
Duminica, 07 Iulie 2013 | Tuning

Novitec Torado - un Lamborghini Aventador dopat

Casa de tuning Novitec au ales un model special pentru un proiect ambițios: au modificat un Lamborghini Aventador și l-au rebotezat Novitec Torado.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Tuning

Lamborghini Aventador se apropie de 1000 de cai putere cu ajutorul Novitec

Novitec a lansat un kit de tuning pentru Lamborghini Aventador. Pe lângă pachetul aerodinamic, tunerul oferă şi modificări pentru motor, capabile să urce puterea totală aproape de pragul de 1000 de cai.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Luni, 10 Iunie 2013 | Tehnologie

Lamborghini: „Nu vom renunţa la motoare aspirate. Nu e momentul pentru hibrizi”

Lamborghini îşi va canaliza energia asupra motoarelor aspirate şi în anii următori. Preşedintele italienilor susţine că încă nu e momentul unui împrumut tehnologic de la părintele Volkswagen.
Luni, 10 Iunie 2013 | Industrie

Lamborghini a produs 2000 de exemplare Aventador în aproape doi ani

Lamborghini a anunţat că uzina din SantAgata Bolognese a produs exemplarul Aventador cu numărul 2000. Valoarea este atinsă la aproape doi ani de la debutul pe piaţă, un record în istoria Lamborghini.
Joi, 09 Mai 2013 | General

Lamborghini Aventador îşi ia un ”job” temporar la Aeroportul din Bologna

Lamborghini aniversează 50 de ani de carieră printr-o campanie agresivă de promovare. Printre idei se numără şi o prezenţă de 13 zile la aeroportul din Bologna, în postura de maşină de asistenţă pe aeroport.
Joi, 18 Aprilie 2013 | Modele noi

Lamborghini Aventador 50 Anniversario Edition - supercarul care celebrează 50 de ani de Lamborghini

Lamborghini a ales Salonul Auto de la Shanghai pentru a sărbători cei 50 de ani de existenţă. Pentru a marca momentul, italienii au lansat Aventador 50 Anniversario, o ediţie limitată, de 720 de cai putere.
Joi, 11 Aprilie 2013 | General

Lamborghini Aventador, maşină de patrulare pentru Poliţia din Dubai

Poliţia din Dubai a primit o nouă maşină de patrulare pentru autostrăzile locale. Este vorba despre un Lamborghini Aventador, vopsit în culorile poliţiei locale.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Revenim astăzi cu o colecţie a celor mai importante pachete de tuning din ultima săptămână, creaţii mai mult sau mai puţin reuşite, cu sute de cai putere sub capotă.

Tag-uri similare

Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Jota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru