Novitec Torado - un Lamborghini Aventador dopat

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 07.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Novitec au ales un model special pentru un proiect ambițios: au modificat un Lamborghini Aventador și l-au rebotezat Novitec Torado.

Novitec a prezentat oficial programul de tuning pentru modelul Lamborghini Aventador. Un Aventador trecut prin laboratoarele Novitec va fi numit la final Torado, iar aspectul este mai mult decât impresionat. Fibra de carbon este folosită extensiv, Torado devenind aproape sinistru cu un look brăzdat de prize de aer, eleroane și alte elemente aerodinamice create de Novitec din fibră de carbon.

Novitec spune că Torado poate fi folosit zilnic în ciuda faptului că aces model oferă cinci trepte de putere. Cifrele încep la 750 CP și pot urca până la 1.000 CP. Pentru ultima treaptă de putere, specialiști Novitec aplică un sistem cu două compresoare pentru a dopa propulsorul V12 folosit de Aventador. Sunetul creat de motorul modificat și sistemul de evacuare custom ce este cu 20 de kilograme mai ușor față de cel standard este pe măsură. Pentru a reuși să trasnmită puterea către asfalt, Novitec Torado folosește anvelope Pirelli P-Zero 255/30ZR20 pentru puntea față și 355/25ZR21 pentru puntea spate. 

Via Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru