VIDEO: Lamborghini Aventador, secţionat în urma unui accident spectaculos

de Bogdan Mirică
Luni, 23.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Lamborghini Aventador a căzut pradă neatenţiei într-un cartier de la marginea oraşului New York. Surprinzător, şoferul supercarului nu a fost vinovat de producerea accidentului, surprins de o cameră video.

Devenit unul dintre cele mai populare supercaruri ale momentului, Lamborghini Aventador nu putea lipsi din secţiunea „Accidentele exotice”. Recent, un exemplar din Statele Unite a suferit un accident spectaculos într-o suburbie de lângă New York. Spre deosebire de alte accidente în care au fost implicate supercaruri, de această dată vina nu a aparţinut unui şofer teribilist.

Dimpotrivă, şoferul Aventador-ului circula regulamentar, până când un alt participant la trafic a încercat să vireze la stânga, fără a acorda prioritate. Aventador-ul a acroşat maşina din sens opus şi apoi s-a izbit violent de un gard, pentru ca în final să fie secţionat.

O cameră video, instalată pe o casă din apropiere, a surprins întreaga scenă a accidentului. Din fericire, nu au existat victime, ambii şoferi părăsind maşinile nevătămaţi.

Comentarii (15)

  • Hmmmm oare cat de sigur e Aventador daca la vitezele alea mici s-a rupt asa usor .....
    14 46
  • razvanis
    Faptul ca se rupe "usor" e o masura de securitate, important este sa ramana celula cu pasageri intacta, restul sunt metode de absorbtie a energiei de impact.
    50 8
  • o fi circuland regulamentar dar dupa mine viteza nu era adaptata zonei. In fine....

    cat despre ruperea masinii....io zic ca e mai bine ca s-a rupt. Si-a lasat mizeriile in gard, disipand o mare parte din energia de impact.

    pacat de masinuta. Dar urmatoarea asigurare va fi dubla ca si cheltuiala.
    28 8
  • Umilitor...
    Pare a avea logica ce spuneti voi, dar daca s-a rupt atat de usor, inseamna ca legatura dintre zona motorului si celula pasagerilor e foarte slaba (intentionat?). Eu unul parca n-as vrea sa ma trezesc cu motorul dupa ceafa in cazul unui impact din spate...
    20 23
  • Titlul mai potrivit ar fi fost "Cum sa falimentezi o firma de asigurari!" :)
    24 5
  • Eh, ii da un polish si iese ca noua. :)
    Serios vorbind, viteza Lambo-ului nu mi se pare chiar legala, chiar daca vina apartine celuilalt.
    21 4
  • Catalin
    apare ceva interesant in foto nr.4 - acea flacara are conturul unui umanoid
    3 12
  • Minus unul ... si cate vor mai urma. Noroc ca au scapat soferii.
    Si voi sunteti simpatici, nu ar fi avut viteza adaptata. Voi credeti ca astia care-si iau masini cu cateva sute de cai putere merg ei regulamentar...
    Pai spuneti-i voi unuia care are masina puternica sa mearga cu 50 km/h prin sate pe la noi sa le vedeti ractia.
    6 5
  • Dacia Plant
    Acuma toata lumea va spune ca ii zona de deformare si alte povesti. Pare destul de nesigura. Daca stau si ma gandesc masinile astea puternice nici nu le-am vazut pe la testele de siguranta. Si oricum la o viteza de peste 200km/h poti sa fi in orice masina ca nu prea mai ai sanse de scapare.
    Partea buna este ca in 2 saptamani o sa apara pe autovit ( ,,FULLOPSAN" , fara nici un accident) la 50.000euro.
    7 7
  • Nu stiu de ce mi se pare ca cel care a virat stanga, a calculat gresit viteza cu care se indrepta Aventador-ul. Practic omul la vazut la 100 m si a zis ca are timp...dar nu stia ca cel cu Lambo accelereaza puternic. Vina apartine in proportie de 49 % si celui cu Lambo...
    8 21
  • rull1812
    Niciunul dintre voi nu a observat ca lambo-ul s-a izbit de copac? mi se pare mai "safe" ca masina sa ti se rupa in doua ( celula de pasageri ramanand intacta) decat sa se muleze in jurul copacului in urma izbiturii, iar tu sa fi prins in masina.
    10 3
  • La toate super, hipercaruruile la ora actuala, partea din spate cu motorul este prinsa de sasiu in niste suruburi gandite special sa se rupa la impact. Vedeti cum se fabrica bugatti veyronul, pagani huayra si altele. Gasiti documentarele pe youtube si sunt chiar foarte tari!
    19 2
  • Nu mi se pare exagerata viteza Lamborghiniului. Mai uimitor este cum cel care vira la stanga a putut sa creada ca are timp sa treaca. Se vede ca a fost atat de lent incat abia l-a ciupit pe celalalt.

    Cred ca ii trebuie un control medical.
    6 2
  • eu zic ca toata treaba a fost facuta intentionat din mai multe motive si punct
    1 2
  • @Scorpionul.negru
    NU calculezi gresit viteza cu care iei fata celuilalt participant la trafic!
    NU crezi tu ca ai timp si ... sa franeze si celalalt ca nu vrei tu sa respecti regula de a acorda prioritate.
    Poate nu am vazut eu bine dar acolo in imagini se vede o linie dubla continua.
    Ce se intampla daca in locul Lambo-ului venea un TIR?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru