Lamborghini Aventador

Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Mansory Carbonado, o versiune twin-turbo a lui Aventador, vine la Geneva

Supercarul de 700 CP al mărcii italiene a primit un kit twin-turbo de la Mansory, care îi aduce 1.250 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.6 secunde.
Luni, 04 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Şi în această săptămână Automarket vă aduce propuneri de tuning interesante. Printre ele se numără şi interiorul unui Mercedes Sprinter, placat cu aur, evaluat la aproape 300.000 de euro.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Modele noi

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, paradă pe Aeroportul din Miami

Lamborghini a prezentat noul Aventador Roadster pe Aeroportul din Miami. Decapotabila italiană poate să atingă 338 km/h şi dezvoltă 700 CP.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | General

Lamborghini Aventador, rechemat în service pentru o problemă la faruri

Lamborghini a anunţat că va efectua un recall în Statele Unite. 144 de exemplare Aventador vor fi rechemate în service pentru a revizui o problemă de iluminare a blocurilor optice faţă.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Lamborghini va sărbători 50 de ani de la înfiinţare cu un model nou

Lamborghini împlineşte anul viitor jumătate de secol de la înfiinţare. Pe lângă activităţile create pentru sărbătorirea vârstei venerabile, italienii pregătesc şi un model aniversar.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Modele noi

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster - primele imagini şi informaţii ale decapotabilei

Lamborghini a dezvăluit astăzi varianta decapotabilă a actualului Aventador. Modelul vine cu un acoperiş detaşabil din fibră de carbon, care cântăreşte doar 5.8 kilograme.
Luni, 15 Octombrie 2012 | Modele noi

Lamborghini promite modele noi pentru a depăşi Ferrari

Lamborghini este în căutarea unor nişe noi, care să aducă italienilor mai mulţi clienţi decât în curtea Ferrari. Şeful Lamborghini promite că vom vedea noi modele în următoarea perioadă.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Modele noi

Lamborghini Aventador se "înverzeşte": Start-Stop şi dezactivarea cilindrilor

Aventador introduce Lamborghini în era eco prin cooptarea unor sisteme care până acum erau disponibile doar pe modelele ceva mai accesibile. Aventador va consuma cu 7% mai puţin decât până acum.
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

Lamborghini Aventador facelift va avea start-stop şi dezactivare a cilindrilor

Lamborghni se pregăteşte deja să aducă pe piaţă o versiune revizuită a supercarului Aventador. Acesta va primi un sistem de dezactivare a cilindrilor şi un sisstem start-stop, oferit în standard.
Luni, 23 Iulie 2012 | Industrie

Lamborghini a produs deja 1000 de unităţi Aventador

În doar 15 luni de la lansarea pe piaţă, Aventador atinge un număr de 1000 de unităţi produse. Predecesorul său, Murcielago, a atins această cifră abia după 29 de luni.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | Tuning

Lamborghini Aventador Carbonado - superlativul fibrei de carbon în viziunea Mansory

Lamborghini Aventador se bucură de un tratament special din partea specialiştilor de la Mansory. Casa de tuning a pregătit mai multe elemente din fibră de carbon şi mulţi cai putere.
Vineri, 22 Iunie 2012 | Accidente exotice

Lamborghini Aventador, avariat serios în Dubai

Un nou exemplar Lamborghini Aventador a fost avariat serios de proprietarul său. Acesta încerca o serie de drifturi când a pierdut controlul supercarului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 09 Iunie 2012 | O lume nebuna

Lamborghini Aventador versus un avion de vânătoare F16 Fighting Falcon

Revista daneză Bilmagasinet a vrut să afle răspunsul la eterna întrebare: Ce este mai rapid, avionul sau mașina? Pentru asta a pus față în față un Lamborghini Aventador și avion de vânătoare F16.
Joi, 29 Martie 2012 | Tuning

Mansory a construit un Lamborghini Aventador de 754 CP

Mansory şi-a pus amprenta asupra celui mai nou produs Lamborghini. Aventador a primit un kit estetic şi ceva cai putere în plus.
Luni, 26 Martie 2012 | Tuning

Lamborghini Aventador a primit un kit de 900 CP de la un tuner german

Un tuner din Germania oferă un pachet de modificări pentru Lamborghini Aventador. Acesta costă 104.500 de dolari şi urcă puterea motorului la 900 CP. Clienţii pot opta şi pentru un pachet estetic din fibră de carbon.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | General

Cristiano Ronaldo şi-a făcut cadou de ziua sa un Lamborghini Aventador

Dacă aniversezi 27 de ani şi-ţi faci cadou un Lamborghini Aventador eşti un miliardar excentric. Iar şansele de a fi un sportiv care ţine la imaginea sa sunt şi ele destul de mari. Cristiano Ronaldo se încadrează în a doua categorie.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Lamborghini aduce două premiere la Salonul de la Geneva

Lamborghini va expune în cadrul salonului elveţian două premiere. Este vorba despre varianta decapotabilă Aventador Roadster şi despre versiunea de serie a supercarului Sesto Elemento.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Industrie

Lamborghini: "Noi nu livrăm maşini, ci visuri pentru un grup select de clienţi"

Directorul Lamborghini susţine că scopul mărcii pe care o conduce nu este acela de a vinde multe maşini, ci de a-şi mulţumi clienţii deja existenţi.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Lamborghini Aventador Roadster este aşteptat la Geneva 2012

La doar un an de la debutul lui Aventador, Lamborghini ar putea lansa o versiune decapotabilă a acestui supercar. Debutul este programat pentru Salonul Auto de la Geneva din 2012, spun unele voci.
Joi, 08 Decembrie 2011 | General

SSC Tuatara, rivalul lui Bugatti Veyron, a bifat 10 comenzi la Salonul din Dubai

Deşi costă 1.3 milioane de dolari, SSC Tuatara, supercarul de 1350 de cai putere care vrea să fie mai rapid decât Buagtti Veyron Super Sport, a adunat deja 10 comenzi la Salonul Auto din Dubai.

Tag-uri similare

Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Jota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru