Mansory a construit un Lamborghini Aventador de 754 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.03.2012
Mansory şi-a pus amprenta asupra celui mai nou produs Lamborghini. Aventador a primit un kit estetic şi ceva cai putere în plus.

Esential

754 de cai putere oferă Lamborghini Aventador după tratamentul Mansory.
750 de Nm la 6000 de rotaţii livrează Mansory Aventador.
2.8 secunde îi sunt necesare supercarului pentru a atinge 100 km/h.

Deşi s-a înţeles recent cu Lotus pentru a deveni tunerul de casă al constructorului britanic, Mansory îşi permite extravaganţa de a crea în continuare kituri de personalizare adaptate unor modele exotice. Cea mai nouă creaţie are la bază cel mai popular produs al constructorului din SantAgata Bolognese, Lamborghini Aventador.

Mansory a căutat ca influenţele sale să fie discrete, dar suficient de vizibile pentru a lăsa o amprentă asupra supercarului. Spoilerul frontal a fost înlocuit cu unul mai agresiv, cu prize de aer mai largi şi o extensie nouă. Capota faţă şi aripile au fost înlocuite cu versiuni proprii Mansory, ceea ce a făcut ca Aventador să câştige 40 de mm în lăţime în partea frontală.

Acelaşi tratament şi în partea din spate, unde bosajele au devenit mai largi şi prizele de aer au devenit mai generoase pentru a răci mai bine motorul şi frânele. Toate au dus la o lăţime mai mare cu 50 de mm în partea posterioară.

Pachetul exterior este completat de praguri noi, mai expresive, de un eleron, care ajută la o mai bună apăsare aerodinamică, şi de noi elemente din fibră de carbon, cum ar fi acoperişul şi carcasa motorului.

Nu trebuie să uităm nici de jantele forjate, cu inserţii din fibră de carbon, cu dimensiuni de 20 de inch pe faţă şi 21 de inch pe spate, completate de pneuri VA 255/30 ZR20 pe faţă şi HA 345/55 ZR21 pe spate.

La interior, casa de tuning oferă un nou tip de piele, mult mai fin, alături de un volan sport de asemenea cu mici retuşuri. Nu lipsesc pedalele din aluminiu şi nici inserţiile de carbon.

Mansory a ţinut însă să îşi pună amprenta şi asupra motorului. După ce a modificat sistemul ECU, tunerul a reuşit să ofere publicului un Aventador ce livrează 754 de cai putere la 8300 de rotaţii şi un cuplu motor de 750 Nm la 6000 de rotaţii. Cu un asemenea aport de resurse, Aventador sprintează de la 0 la 100 de km/h în 2.8 secunde, până la o viteză maximă de 335 km/h.

via l Mansory

Comentarii (1)

  • bestial
    frumos atat la interior cat si la exterior. interiorul este cam aglomerat si de nava (ma refer la o nava spaziala) dar asta e...e frumos. oricum sa speram ca nu vom vedea nici una cu manele prin ro .
    13 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru